HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. FEBRUAR: Ovan treba da nađe oduška u društvu prijatelja; Ribe mogu imati poteškoće sa autoritetima

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

27. 02. 2021. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 27. ФЕБРУАР: Ован треба да нађе одушка у друштву пријатеља; Рибе могу имати потешкоће са ауторитетима

Ilustracija Depositphotos

OVAN

Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao neće pobeći, niko neće primetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osveženi.

BIK

Preterana mašta vas može uvesti u iskušenje da poverujete u brzu novčanu dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama, držite se realnosti.

BLIZANCI

Trudite se da se predstavite ozbiljniji i zreliji nego što zaista jeste. Ne potencirajte tuđe stavove jer nisu potekli od vas pa ne biste umeli ni da ih dokažete. Držite se svog mišljenja jer njega uvek možete da branite, čak i onda kada niste u pravu.

RAK

Atmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta. Ovo je uzrokovano neprijatnim vestima. Savet bi bio da svemu tome ne pridajete veliki značaj jer je reč o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je, zasada, stabilna.

LAV

Dan nije povoljan za pokretanje novih poslova jer slede neočekivani preokreti i iznenađenja. Ne upuštajte se ni u diskusije i rasprave jer prete da prerastu u žestoku svađu iz koje vi možete izvući deblji kraj. Mir potražite uz dobar film ili knjigu.

DEVICA

Šta god da započnete završiće se haosom. Za vas je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga proverite.

VAGA

Problem za koji ste danas saznali mnogo toga će promeniti. Rešenje je u vašim rukama, ako preuzmite inicijativu, pobedite svoju sujetu i konačno postavite stvari na svoje mesto. Dok sve ne doterate do savršenstva, prijaće vam da se više rekreirate.

ŠKORPIJA

Zabrinula vas je nepovoljna vest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor.

STRELAC

Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili.

JARAC

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

VODOLIJA

Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

RIBE

Mislite da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve