U potragu za nestalom Mirjanom Vidaković uključila se i žandarmerija

N. Đurić

nedelja, 29. 09. 2019. u 14:10

У потрагу за несталом Мирјаном Видаковић укључила се и жандармерија

Mirjana Vidaković / Foto: N. đurić, PU Doboj

Policijska uprava Doboj se i zvanično oglasila povodom “kumovske misterije” i tajnovitog nestanka u Derventi
POLICIJSKA uprava Doboj i zvanično je objavila o nestanku kao i da, zajedno sa žandarmerijom, traga za 43-godišnjom Mirjanom Vidaković, kojoj se svaki trag gubi nakon što je poslednji put viđena 11. septembra kako odlazi ispred svoje kuće u Živinicama, kod Dervente.

Nestala je krupnije telesne građe, duge crne kose i visine oko 173 centimetra.

- Kada je poslednji put viđena na sebi je imala crne platnene pantalone i crnu košulju. Pozivamo građane, da ukoliko imaju bilo kakvih saznanja ili primate osobu za kojim se traga, da obaveste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122 - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

PROČITAJTE JOŠ -Prijavio nestanak kume ljubavnice!

Na zvanično policijsko saopštenje o nestanku ove Dervenćanke, kako saznajemo, čekalo se na pristanak njene porodice. Policija se, kako su “Novosti” pisale, digla na noge nešto ranije, tačnije 23. septembra kada je, došavši u policijsku stanicu, Miro Bojanić (55) prijavio da je nestala njegova kuma Mirjana.

Policija tada nije ni slutila da pred sobom ima zadatak rešenja svojevrsne “kumovske misterije”. O svemu je, uz angažman žandarmerije, obavešteno i tužilaštvo.

Istražitelji su, odmah na početku, upoznati sa tvrdnjama meštana da su kumovi, zapravo, bili u ljubavnoj vezi poslednjih meseci, nakon što je sada nestaloj Mirjani u januaru preminuo suprug. Venčani kum se, prema pričama meštana, od tada intezivno ucveljenoj kumi u svakom pogledu našao u pomoći. Ona je, inače, živela sama, nakon što su posredstvom Centra za socijalno njeno troje dece drugima dati na staranje.

Policijska stanica Derventa u kojoj je prijavljen nestanak / Foto N. Đurić- Kumovsko intezivno druženje se izrodilo u otvorenu ljubavnu vezu. često su viđani i kako zajedno piju. Dolazilo je i do svađa, jer je, navodno, kum počeo intezivnije da proganja kumu - pričaju meštani.

Neki veruju i u to da se kuma svojevoljno negde sklonila, pa njen navodni nestanak rodbina i komšije nisu bili ni prijavili. Ipak, to je učinio njen kum-ljubavnik, istina, dvanaesti dan nakon što je poslednji put video.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije