Stamatoviću peti mandat

N.J.

utorak, 30. 06. 2020. u 13:27

Стаматовићу пети мандат

Foto: N. J.

Na konstitutivnoj sednici novog saziva skupštine Opštine Čajetina izabrano je novo rukovodstvo i potvrđeni su mandati novim odbornicima

ČAJETINA - Na konstitutivnoj sednici novog saziva skupštine Opštine Čajetina izabrano je novo rukovodstvo i potvrđeni su mandati novim odbornicima: za predsednika opštine izabran je Milan Stamatović, njegov zamenik je Miloje Rajović, a novi predsednik Skupštine je Arsen Đurić. Za zamenika predsednika Skupštine opštine imenovan je Slavko Pantović.

- Građani su nam peti put za redom ukazali poverenje, pružili su nam priliku da vodimo opštinu i da brinemo o zajedničkim interesima svih. Dobrim odabirom kadrova u jednoj maloj sredini sa manje od 15.000 stanovnika, izvukli smo maksimum potencijala, svrstavši našu lokalnu zajenicu u red najrazvijenijih u državi - rekao je Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina.

Stamatovićeva lista "Zajedno za Srbiju - DSS - PUPS" osvojila je apsolutnu većinu na lokalnim izborima, osvojivši 20 od ukupno 31 mandata. Srpska napredna stranka ima 8 odbornika, SPS 2, a Pokret za obnovu kraljevine Srbije 1 mandat.