Marija B. i njen dečko opljačkali Goricu Popović? Iz kuće odneli sve što im je palo pod ruku

NovostiOnline

11. 12. 2019. u 14:00

Марија Б. и њен дечко опљачкали Горицу Поповић? Из куће однели све што им је пало под руку

Prsten „Joakim Vujić" dobila je za životno delo / Gorica Popović Foto Z. Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Mariju B. iz Pančeva osumnjičenu za pljačku kuće glumice Gorice Popović i njenog muža, ekskluzivno saznaju „Novosti"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Mariju B. iz Pančeva osumnjičenu za pljačku kuće glumice Gorice Popović i njenog muža, ekskluzivno saznaju „Novosti".

Uhapšena devojka je odnela iz kuće poznate glumice sve što joj je dopalo pod ruku počev od novca u različitim valutama do prstena „Joakim Vujić" koji je Gorica Popović dobila za životno delo.

Osim nje u Šapcu je priveden njen dečko, inače bosanski državljanin, kod kojeg je policija pronašla ukradeni nakit i novac.

Povodom saznanja o pljački koja je izvršena u porodičnom domu slavne glumice, pozvali smo Goricu, međutim, ona nije želala da govori o ovom događaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Siroti glumci

11.12.2019. 16:10

Ha, ha, ha, ha,ha!!! Sirotinja glumci!? Sakupljaju samo različitu stranu valutu, i nastoje da uskoče na spisak za Nacionalnu penziju! Niko od njih nije u stanju da nabroji sve izmišljene nagrade i festivale. Još nisu čuli za Pržogrnce, inače bi i tu organizovali neki svoj festival.

Zigula37

11.12.2019. 16:36

Dobro nasli su ih moze covek malo da se nasmeje ....odneli joj zlatni pek.

jaroslav

11.12.2019. 22:35

Poznajem tu osobu licno ,njena majka je dugo godina posteno radila kao kucna spremacica kod gorice i vec je u godinama pa prepustila posao cerki da ne uzme neko drugi taj posao,ona se razvela od muza i sprijateljila sa tim bosancem,mogu garantovati posto je dobro poznajem da nije to bila njena ideja za pljacku ,ljudi je poznaju kao vrednu normalnu kulturnu osobu kao i njenu majku, uticaj svega ovog je sigurno bosanac,mora da se hvalila sta ima sve u stanu pred njim i on je isplanirao sve.

Janko

13.12.2019. 01:41

Iz Kovacice je,nije iz Panceva.Nekad vredni ljudi,seljaci,sa motikama u rukama,postali su lopovi i prevaranti