JUGOSLAV S. (51) iz Beograda, kako nezvanično saznaju "Novosti", ubijen je u Johanesburgu u Južnoafričkoj Republici u subotu pre podne. Prema poslednjim informacijama iz istrage, kako prenose tamošnji mediji, motivi ove sačekuše i dalje nisu poznati. Dvojica napadača su osumnjičena da su izletela iz automobila i izrešetala žrtvu koja je u tom trenutku upravljala motorom.

Ubistvo se dogodilo oko 10.30 ujutru u Rudepurtu, delu Johanesburga. Prema rečima svedoka, iz automobila su izašla dvojica muškaraca obučena u crno, sa rukavicama i naočarima.

- Čuo sam šest hitaca. Jedan čovek je pucao u drugog, kada se ovaj srušio. Potom je napadač seo u kola, a iz njih je izašao drugi, koji je nastavio da rešeta osobu na zemlji - ispričao je očevidac za "Njuz24", koji nije želeo da otkriva identitet plašeći se odmazde.


PROČITAJTE I: MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA: Ubijen brat mafijaša saradnika policije u PezaruNa ulici je u tom trenutku bilo više ljudi, a jedan prolaznik je navodno slikao automobil kojim su se ubice odvezle. Nakon što je primetio da ih fotografiše, napadač mu je pokazao - srednji prst.

Ekipa Hitne pomoći je stigla posle desetak minuta, ali Jugoslavu S. nije bilo spasa. Intenzivno se traga za osumnjičenima, a mediji spekulišu da je reč o četvorici organizatora ove likvidacije.