Pronađen pas tragično nastradale Marije Čajetinac!

S. Babović

11. 10. 2018. u 20:25

Neverovatan kraj potrage za psom vlasnice koja je stradala kod Jagodine. Brojni volonteri pretraživali okolinu mosta kod Morave dok Žile nije pronađen

Пронађен пас трагично настрадале Марије Чајетинац!

Foto: Fejsbuk

TRSTENIK-PAS Marije Čajetinac (33), mlade pravnice iz Trstenika koja je poginula u stravičnom udesu na auto-putu kod Jagodine je nađen, objavili su Marijini prijatelji na društvenim mrežama. Pas Žika kako su “Novosti” ranije objavile, putovao je sa svojom gazdaricom u kolima kobnog dana, kada je u dva sudara, čak 12-oro ljudi izgubilo život.


Divna devojka iz trsteničkog mesta Dublje, na žalost, bila je među poginulima, i porodica i prijatelji apelovali su na ljude da se uključe u potragu za njenim kućnim ljubimcem. Verovali su da se izbavio ili možda u prevrtanju vozila iskočio. Upravo to se izgleda i dogodilo, jer je pas nađen u selu Mijatovac kod Jagodine, kod jedne porodice.

- Pronašli smo Žileta! Živ i zdrav! - objavljeno je na društvenim mrežama, gde se nižu komentari “divno”, ”svaka čast”, “ulepšali ste mi dan”...

Apel da se pomogne u nesebičnoj potrazi brzo se proširio društvenim mrežama. Brojni volonteri pretraživali su okolinu mosta kod Morave, a vesti su se širile preko Jagodine i Ćuprije do okolnih mesta.


- Ako neko vidi psa žute boje, kratke dlake, mešanac sa ogrlicom, čipovan, sterilisan, neka ga uzme i odvede do prvog sigurnog mesta, a ja bih organizovala prevoz. Okolina mosta na Moravi na autoputu. Molim vas šerujte - napisala je u jednom apelu na fejsbuku Marijina prijateljica.

Porodici će pronalazak psa, koji je ova divna mlada žena udomila i zavolela biti dragocena uteha u teškim trenucima, poručili su Marijini prijatelji. I ta uteha stiže im baš u danu kada im je neophodna. Baš danas, na lokalnom groblju u selu Dublje, Marija Čajetinac je sahranjena pred nekoliko stotina ožalošćenih ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Saopstiti psu

12.10.2018. 17:55

Ko ce sad psu da saopsti tuznu vest? Ovakvih clanaka nije bilo u moje vreme. Nekad bi umesto o nadjenom psu posvetili clanak vise o samoj porodici i ukucanima. Narod danas to ne interesuje nego kako "Zile" mase repom?!

Mi

12.10.2018. 19:45

Pa da li je moguće,nije ostao u vozilu i otišao na onaj svet sa spasiteljkom! Pa to je pas veran odan umire ne napušta. E Žile,Žile!