Nectar najbolji brend u Srbiji po glasovima potrošača!

Novosti Online

petak, 03. 02. 2017. u 15:37

Nectar најбољи бренд у Србији по гласовима потрошача!

Foto Tanjug, AP

Kompanija Nectar višestruki je dobitnik priznanja na sinoćnoj svečanoj ceremoniji dodele nagrada Najbolje iz Srbije, u organizaciji Privredne komore Srbije.

NOVI SAD – Kompanija Nectar višestruki je dobitnik priznanja na sinoćnoj svečanoj ceremoniji dodele nagrada Najbolje iz Srbije, u organizaciji Privredne komore Srbije. Nectar je proglašen za najbolji korporativni brend u Srbiji, a njen brend Nectar family za najbolji brend u kategorji pića.

‘Sa posebnim zadovoljstvom i ponosom kao domaća porodična kompanija i prepoznatljiv srpski brend nekoliko godina unazad osvajamo za nas jedno od najprestižnijih priznanja ‘Najbolje iz Srbije’.

Ove godine posebno smo ponosni što smo dobitnici priznanja čak u dve kategorije. Proglašeni smo za najbolji korporativni brend ali istovrmeno potrošači su izabrali Nectar Family sokove za najbolji brend u kategoriji pića. Nectar Family je tokom protekle godine akcijom od nacionalnog značaja ‘nije svejedno kad bebe dolaze’ dokazao da je spreman za porodicu da uradi mnogo više i konkretno pomogne proširenje porodice i utiče na rast nataliteta u Srbiji što su potrošači prepoznali.

Naša osnova snaga i motor razvoja je visok kvalitet proizvoda koji počiva na vertikalno integrisanom sistemu proizvodnje od plantaža voća do trpeze, kao I brojne inovacije poput kategorije proizvoda sa mlekom zatim organskih proizvoda kojima se trudimo da idemo korak dalje jer nije svejedno koji brend birate.’ – izjavila je Mina Tadić, marketing director Nectar grupe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije