Jedan pacijent otpušten kući sa Sajma, veliki broj njih čeka NEGATIVNE REZULTATE: Pogledajte i kako se sinoć SLAVILO U PIDŽAMAMA (VIDEO)

Novosti Online

05. 04. 2020. u 11:58

Један пацијент отпуштен кући са Сајма, велики број њих чека НЕГАТИВНЕ РЕЗУЛТАТЕ: Погледајте и како се синоћ СЛАВИЛО У ПИЏАМАМА (ВИДЕО)

Foto: Antonio Ahel

Veliki broj pacijenata na Sajmu trenutno čega rezultat drugog testa na virus korona
JEDAN pacijent danas je otpušten kući iz privremene bolnice na Beogradskom sajmu.

On je, kako protokol nalaže, dva puta bio testiran na virus korona, a nakon što su oba testa bila negativna, pacijent je otpušten kući.


Pored ovog pacijenta , još njih 36 čeka rezultate drugog testiranja na virus korona, nakon čega bi, ukoliko i drugi test pokaže negativne rezultate, bili pušteni svojim kućama.

Tokom večeri sinoć, atmosfera u privremenoj bolnici na Sajmu bila je vrlo opuštena i prijatna.

Foto: Igor Marinković

Pročitajte još: Dr Kisić poručila: Efekti produženog policijskog časa videće se za nedelju ili dve

Naime, pacijenti koji su u ovu privremenu bolnicu smešteni zbog lakše kliničke slike bolesti virusa korona, odlučili su da se malo zabave i prekrate svoje vreme, pa su organizovali i malo slavlje u pidžamama uživajući u poznatim hitovima narodne muzike.

Pogledajte delić sinoćne atmosfere:Novosti Online

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Marija

06.04.2020. 14:45

Kako ih nije sramota! Ne znaju da li su nekoga možda i slučajno zarazili, Cela zemlja i svet se bore sa teškom epidemojom, svaki dan ljudi gube živote, a oni se vesele i to u bolnici.