Treba vam više novca? U potrazi ste za pravom ljubavi? Saznajte kako možete okrenuti uticaj planeta u svoju korist

Novosti online

06. 02. 2020. u 23:34

Треба вам више новца? У потрази сте за правом љубави? Сазнајте како можете окренути утицај планета у своју корист

Depositphotos

Saznajte kako možete iskoristiti zvezde i astrologiju kako biste dobili ono što želite

Treba vam više novca? U potrazi ste za pravom ljubavi? Saznajte kako možete iskoristiti zvezde i astrologiju kako biste dobili ono što želite.


Prvo što morate uraditi jeste da pogledate efemeride ili bilo koji astrološki program (postoji velik izbor besplatnih na Internetu), koji će vam pomoći da odredite tačne pozicije planeta. Položaj planeta pomoći će vam da odredite kada treba da delujete, a kada da se naoružate strpljenjem i odložite akciju. Pomoću ovih opštih odrednica saznajete na koji način možete postići uspeh uz pomoć astrologije.


Obratite pažnju na kretanje Meseca. Faza u kojoj se Mesec kreće od Mladog prema Punom Mesecu najboljih je 14 dana da dobijete što želite. Kad se pak kreće od Punog prema Mladom, bolje je da se ipak strpite s realizacijom planova.


Dalje, obratite pažnju na Merkur. Razdoblje od dvadesetak dana kad je retrogradan, što se događa oko tri do četiri puta godišnje, nije vreme za akciju. Najbolje je da se u tom periodu primirite i detaljnije poradite na planovima i osmišljavanju poslovne strategije. Razdoblje retrogradnog Merkura nije pogodno za nove projekte niti ulazak u novu vezu, jer je moguće da se stvari neće razvijati u željenom smeru. Ostvarenje ljubavne veze, traženje posla i potraga za stanom uspešniji su u razdoblju direktnog Merkurovog kretanja.


Najbolje razdoblje godine za ostvarenje planova i želja obično je razdoblje kad se Sunce nalazi u vašem znaku, posebno prvih trideset dana nakon vašeg rođendana. To je vreme za akciju, stoga u tom razdoblju uradite sve što možete kako biste ostvarili planove.


Najmanje povoljno razdoblje za delovanje je trideset dana pre vašeg rođendana. Mnogi se tada osećamo umorno, obeshrabreno i nemamo dovoljno volje i odlučnosti.


Najbolje razdoblje za ostvarenje ljubavne sreće je vreme kad se Venera nalazi u vašem znaku. Ako je retrogradna, fokusirajte se na druge aspekte života. Retrogradni periodi kretanja Venere pojavljuju se svake godine i po.


Najsrećnije finansijsko razdoblje je vreme kad se Jupiter ili Merkur nađu u vašem znaku rođenja. I Mars može pripomoći kod finansija. Ako neka od navedenih planeta prolazi znakom u kojem ste rođeni, to je obično period u kom treba da tražite novi posao, povišicu ili se izborite za bolju poziciju na radnom mestu.

(osobnihoroskop.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Gospodin BOG

07.02.2020. 00:38

Uticaj planeta je veoma bitan to da a posebno je bitno da ne zaboravimo i uticaj crkve. Zapitajmo se sami sebe, kada smo poslednji put dali prilog u sveti hram gospoda Boga? Naćićemo sve odgovore!!

Vedara

07.02.2020. 10:00

@Gospodin BOG - Ja koliko znam Hrist nije htio da ima ista sa parama, niti se crkve grade zbog priloga. Hriscanstvo je religija siromasnih ali bogatih duhom.Hrist nije stradao na zlatnom krstu vec na drvenom. Upamti to kada budes isao sledeci put u crkvu. Ne mozes se klanjati Bogu i Magogu