Žalosno je što ova opskurna grupa, od naroda na kom su patentirani "srbosjek" i kvota "sto za jednoga" pokušava da napravi nove naciste

Komentari (8)

Rašo

16.11.2021. 19:52

Лепо сте Милане све објаснили али шта вреди. Госпођи Аиди и њеним саборцима (вероватно и саборкињама) је плаћено само ако пљују Србе! А ко би више био заинтересован да Срби буду проглашени нацистима и фашистима до они који то стварно јесу!

rst

16.11.2021. 20:30

Logicno je da Aida mrzi Srbe ali nije mi logicno da nadje Srbe koji mrze Srbe... ako nije tako onda Aida ocekujem da povedes jaja bojnu i na ostale table i murale po balkanu licima koji su postali poznati po ubijanju Srba...

Mapko

17.11.2021. 02:52

Otprilike u Srbiji imamo preko 300 000 parazita koji su pre dve godine setali ulicama drzave, bez ikakve podrske naroda, propali paraziti su poznati po tome sto su nekada imali ilegalne patetiticne i bedne privilegije i poslove, malo manje malo vise. Zalazem se, da se njima oduzme srpsko drzavljanstvo i na pristojan nacin pokazemo im put ka zapadu, tamo ce uzivati i da se vise ne vrate. Srbija se mora otarasiti zadnjih srbijanaca, koji su preuzeli totalitarnu komunisticku i ustasku retoriku u svoj ustama, to treba istrebiti na politicki i ekonomski nacin, a to znaci proglasiti ih da su teroristicke organizacije i naravno zabraniti im finansiranje sa spolje, i vidicete da ce nestati jednom zauvek.

Jelena

18.11.2021. 16:18

Ništa novo. Aida Ćorović, traži prostor, u srpskoj javnosti, na prostački način. Novinarka lista DANAS, to čini perfidnije. Ona u jednoj kolumni kaže:mi Bošnjaci smo, miroljubivi ljudi. Poreklo sadašnjih Bošnjaka istorija zna. Primili su Islam, da bi sačuvali glave ili imovinu. Tokom vekova postali su gori od Turaka. O tome je malo rečeno. Cilj im je bio uništenje pravoslavlja, o tome govore ostaci srpskih crkava na teritoriji Sandžaka, sada bi hteli i autonomiju, nikad kraja prohtevima. Leče komplekse, jer nisu autohtoni Turci.