VOĐA ALKATRAZA ODLAŽE IZNOŠENJE ODBRANE: Tvrdi da se ne oseća psihički dobro, najavio šta sledi

N. B.

27. 02. 2021. u 14:27

DAMJAN Š, jedan od vođa navijača Partizana i to grupe “Alkataraz”, izjavio je dana u Prvom osnovnom tužilaštvu da se trenutno ne oseća psihički dobro i da nije u stanju danas da iznese svoju odbranu, te je njegovo saslušanje odloženo.

ВОЂА АЛКАТРАЗА ОДЛАЖЕ ИЗНОШЕЊЕ ОДБРАНЕ: Тврди да се не осећа психички добро, најавио шта следи

Foto: Privatna arhiva

On je rekao da će je izneti kasnije u daljoj fazi postupka.

O pritvoru protiv Dajmana Š. odlučuje sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda, a vođa "Alkatraza" osumnjičen je za držanje pištolja.

Predložen mu je pritvor jer je osuđivan više puta, a dva puta zbog tog istog dela.

Inače, uhapšeni je poznat policiji od ranije, a 2017. godine, osuđen je na godinu i po dana zatvora, zbog nelegalnog nošenja oružja. Naime, kod njega je tada policija pronašla pištolj „glok“ sa 12 metaka.

Privođen je i ranije zbog učešća u navijačkim neredima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)