ZA VOLANOM SA 2,64 PROMILA: Beočinac vozio pod dejstvom alkohola i izazvao saobraćajku

Lj.P.

19. 02. 2021. u 14:20

U PROTEKLA 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 17 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, jedna je teško, a sedam lakše povređeno.

ЗА ВОЛАНОМ СА 2,64 ПРОМИЛА: Беочинац возио под дејством алкохола и изазвао саобраћајку

Depositphotos

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo  se sedam saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a četiri su zadobile lake telesne povrede.


Policijska uprava u Novom Sadu je, u tom periodu, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala  ukupno 330 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno devet vozača i četiri vozila, a zadržane su četiri osobe.

Pedesettrogodišnjem Beočincu određeno je zadržavanje zbog sumnje da je učinio prekršaj nasilničke vožnje, tako što je vozio sa 2,64 promila alkohola u organizmu i pritom izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj niko nije povređen.

Dva vozača zadržana su zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog mogućeg izbegavanja prekršajne odgovornosti, odlaskom u inostranstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)