NOVE PRIJAVE PROTIV ALEKSIĆA: Još žena svedoči protiv učitelja, jedna tvrdi da ju je napastvovao još devedesetih!

Novosti online

06. 02. 2021. u 21:04

VIŠE žena javilo se poslednjih dana iz inostranstva tvrdeći da ih je seksualno zlostavljao samozvani učitelj glume Miroslav Mika Aleksić.

НОВЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ АЛЕКСИЋА: Још жена сведочи против учитеља, једна тврди да ју је напаствовао још деведесетих!

Foto: Printskrin

One su se javile iz više evropskih država, ali je bilo slučajeva i iz Amerike.

- Jedna državljanka Srbije javila se iz Sjedinjenih Država. Ona je svojevremeno bila polaznica škole Mike Aleksića, ima veoma traumatično iskustvo seksualnog zlostavljanja. Ona se ne bavi glumom, otišla je u drugu profesiju i već godinama živi u inostranstvu. Kako je ispričala, nju je Aleksić napastvovao polovinom 90-ih godina - kaže izvor.

Kako tvrdi, ova mlada žena već je dala izjavu istražnim organima.

- Izjava je uzeta putem Skajpa, snimljena, transkribovana i predata tužilaštvu. Ona će najverovatnije biti uzeta u razmatranje kao svedok - kaže izvor.

Tužilaštvo je, prema saznanjima, donelo odluku da će sve one devojke i žene koje budu želele da učestvuju u postupku, izjave moći da daju putem video-poziva, što će znatno olakšati stvari.

- Mnogo je jednostavnije, jer neće morati da putuju i to će s jedne strane pojednostaviti postupak, ubrzati ga, a sa druge odobrovoljiti sve eventualne žrtve ili svedoke - navodi izvor.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA: Moć kolektivne akcije