OTAC SILEDŽIJA POKUŠAO DA SE UBIJE: "Novosti" otkrivaju nove detalje stravičnog napastvovanja sestara u selu Šumarak kod Kovina

J. ILIĆ

04. 02. 2021. u 21:11

NAKON što je pre dva dana u selu Šumarak kod Kovina uhapšen zbog sumnje da je silovao i obljubio dve maloletne ćerke, C. P. (42) u četvrtak je pokušao da se ubije u policijskom pritvoru, saznaju "Novosti".

ОТАЦ СИЛЕЏИЈА ПОКУШАО ДА СЕ УБИЈЕ: Новости откривају нове детаље стравичног напаствовања сестара у селу Шумарак код Ковина

Oronula kuća u kojoj se dogodilo napastvovanje / Foto Z. Jovanović

On je u četvrtak ujutru trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, ali je u policijskoj stanici, gde je zadržan nakon hapšenja, isekao vene. Pomoć mu je ukazana u bolnici u Pančevu, a na saslušanje u Smederevo trebalo je da bude doveden tokom večeri.

On se tereti za silovanje, obljubu nad detetom i nedozvoljene polne radnje nad svojim dvema ćerkama. Kako "Novosti" saznaju, C. P. se sumnjiči da je napastvovao svoje dve maloletne ćerke poslednjih šest godina! Obe je razdevičio, a jedna je nedavno zatrudnela, ali je izgubila bebu.

Detalji porodične drame, koja je trajala više godina, i koja je šokirala čitavu Srbiju, još se čuvaju daleko od očiju javnosti zbog zaštite maloletnih devojaka. One će, pred nadležnima, uz stručnu pomoć tima Centra za socijalni rad, tek ispričati kroz kakav su košmar prolazile godinama.

Detalji seksualnog iživljavanja, do kojih su "Novosti" došle u istrazi, svojom brutalnošću nikoga nisu ostavili ravnodušnim, čak ni policijske službenike. Kako saznajemo, prema navodima iz krivične prijave protiv C. P., otac je seksualno napastvovao ćerke u periodu od 2014. do 2020. godine. Obe sestre su rođene 2005. godine - jedna na početku, a druga na kraju godine.

Prvu ćerku otac je napastvovao više puta tokom tri godine od 2014. do 2017. Kada ju je prvi put obljubio, imala je samo devet godina. Drugu ćerku silovao je 2017. sa njenih 12 godina, a maltretiranje je nastavljeno sve do 2020. godine. Devojčicu je silovao preteći da će je ubiti i poseći trimerom ukoliko se opire. Ona je krajem prošle godine ostala trudna, a prema našim saznanjima, izgubila je bebu.

Pakao kroz koji su devojčice prošle teško je i zamisliti. Prema nezvaničnim informacijama, višegodišnju seksualnu torturu policiji je prijavio deda devojčica.

Kada se sve otkrilo i na koji način, još se ne zna pouzdano. Navodno, i majka devojaka, koje sada imaju 15, odnosno 16 godina, potvrdila je u policiji njihovu priču. Da li je znala ili ne šta joj se dešava sa decom, otkriće istraga.

UJAK PRIMETIO

KLUPKO ovog stravičnog zločina počelo je da se odmotava krajem prošle godine, kada je otkriveno da je jedna devojčica trudna. Kako nezvanično saznajemo, zlostavljanje je navodno prvo otkrio ujak devojčica, dok je policiji sve prijavio njihov deda, odnosno tast osumnjičenog C. P.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna