TELO BAKA COKE POSLATO NA OBDUKCIJU: Tužilaštvo razmatra samoubistvo Stojanke Stojanović - Govorila da će se ubiti ako bude morala na sud

S. J. M.

11. 12. 2020. u 21:26

ТЕЛО БАКА ЦОКЕ ПОСЛАТО НА ОБДУКЦИЈУ: Тужилаштво разматра самоубиство Стојанке Стојановић - Говорила да ће се убити ако буде морала на суд

Foto: Arhiva Novosti

POSLE pronalaženja tela Stojanke Stojanović (72), poznatije kao baka Coka, u njenoj kući sa nožem u grudima, Više tužilaštvo u Beogradu je naložilo da se uradi obdukcija sa toksikološkom analizom.

Kada stignu ti rezultati i u zavisnosti šta pokažu, tužilaštvo će preduzeti dalje korake.

Stojanovićeva je pre dve godine na ulici ubila investitora Zorana Trifunovića, za kojeg je tvrdila da ju je primoravao da mu proda kuću i plac, jer je hteo da na tom mestu zida zgradu. Izjavljivala je da će se ubiti ako bude morala na sud.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dragan

12.12.2020. 10:59

Za mene je heroj svako ko ubije kriminalca koji godinama krši zakone i otima pare i imovinu običnih lakovernih građana, a država mu ne može ništa jer uspeva da pronađe rupe u zakonu ili ima moćne zaštitnike među biznismenima i političarima. Na kraju takva osoba koja je učinila takvo dobro delo mora da ide u zatvor da provede vreme sa mnogo gorima od sebe. To je verovatno razlog njenog samoubistva.