VADIO ZNAČKU SINDIKATA POLICIJE: Evo ko je uhapšeni muškarac iz Železnika, tukao se posle sudara i pucao u vazduh!

E. H.

02. 12. 2020. u 21:25

PRIPADNICI Interventne jedinice beogradske policije uhapsili su Miloša A. (28), osumnjičenog da je posle sukoba u saobraćaju izvukao pištolj i zapucao. Njemu su lisice stavljene u naselju Železnik, gde inače i živi.

ВАДИО ЗНАЧКУ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ: Ево ко је ухапшени мушкарац из Железника, тукао се после судара и пуцао у ваздух!

Foto: Printskrin

Ovaj mladić je u svom "poršeu", čačanskih registarskih tablica, u utorak veče oko 20.30 izazvao manji incident sa vozačem "opela" u Kumodraškoj ulici na Voždovcu. U jednom trenutku njih dvojica su se potukla, a onda je Miloš A. izvukao pištolj i ispalio nekoliko metaka u vazduh.

Foto: Printskrin

Posle toga obojica su otišla svako na svoju stranu.

Uznemireni građani, koji su bili svedoci sukoba dvojice muškaraca, pozvali su policiju.

U poteru za naoružanim mladićem krenule su patrole Interventne jedinice. Ubrzo je pronađen "porše", a zatim i Miloš A.

Tokom pretresa stana pronađen je pištolj "zbrojavka", koji je držao u ilegalnom posedu, dva pancira kao i "stop" palica.

Pored ličnih dokumenata, policija je pronašla i počasnu legitimaciju jednog policijskog sindikata.

Ona mu je oduzeta i biće utvrđeno kako je do nje došao.

Na veštačenje je poslat pištolj da bi se utvrdilo da li je korišćen u nekim krivičnim delima.

Milošu A. je određeno zadržavanje do 48 sati, a policiji je navodno poznat od ranije, jer je privođen zbog sumnji da je činio razna krivična dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)