ŠENLUČIO NA DEČJEM ROĐENDANU I UBIO BRATA: Metak prošao kroz frižider i pogodio ga u potiljak

Novosti online

31. 08. 2020. u 09:58

ШЕНЛУЧИО НА ДЕЧЈЕМ РОЂЕНДАНУ И УБИО БРАТА: Метак прошао кроз фрижидер и погодио га у потиљак

Darko Dozet

MILENKO J. (48) slavio je u dvorištu, slučajno opalio iz pištolja i pogodio rođaka Dejana J. (29) u potiljak.

Dejan J. (29) iz sela Deč kod Šimanovca preminuo je pošto ga je hicem iz pištolja u glavu, kako se sumnja, pogodio brat od strica, Milenko J. (48), i to na proslavi dečjeg rođendana!

Tragedija se dogodila u subotu u dvorištu osumnjičenog Milenka, koji je slavio rođendan najmlađem sinu, a on se sumnjiči za ubistvo iz nehata.

Šalili se ceo dan

- Slavili smo drugi rođendan detetu. Dejan je bio kod nas ceo dan. Mnogo je voleo Milenka, a i on njega. Šalili su se sve vreme, zajedno pekli pečenje - priča Milenkova supruga Ljubica i nastavlja:

- Muž je oko 19 sati opalio metak iz pištolja, veselja radi. Potom ga je stavio na prozor, ali je ubrzo hteo da skloni oružje odatle zbog dece. Kako ga je uzeo u ruku, on je opalio. Metak je prošao kroz frižider, koji je bio u dvorištu, i pogodio Dejana, koji je sedeo za stolom iza frižidera, u potiljak.

Ljubica kaže da je na slavlju bilo 15 gostiju i da su svi skočili da pomognu Dejanu.

- Rođaka ga je polila vodom, podigli su mu glavu i oko mu se pomerilo. Kažu da je tada disao - priča uplakana žena, komentarišući da su sreća i radost u trenu prerasli u vrisku, bol i suze.

Ona objašnjava da je njen suprug Milenko ranjenog Dejana stavio u kola i odvezao kod lekara u Pećince, pa se vratio kući.

- Bio je uplakan, ostavio je živog Dejana. Ponavljao je: „Šta sam to uradio!“ Mnogo mu je teško - kaže Ljubica.

Prema njenim rečima, Milenko je sam pozvao policiju i rekao im šta se desilo, odnosno objasnio im „da ni sam ne zna kako je pištolj opalio“.

- Nepažnja ili sudbina uništila je dve porodice - dodala je.

Obožavao ga je

I porodica ubijenog juče je bila u suzama.

- Ne mogu da verujem, ostao sam bez sina koji ni mrava nije zgazio, a opet, ubio ga je čovek kojeg je Dejan mnogo voleo - priča neutešni otac Stevan i dodaje: - Dejan je obožavao Milenka i njegovu decu. Ne znam šta se tačno desilo, nisam bio tamo, ali šta god da je, Milenko će da izađe iz zatvora, a moj sin neće iz groba. Ne znam zašto mu je trebao taj pištolj uopšte, a čujem da ga ima i da ga krije već 10 godina - kaže potreseni otac.  

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

ludi milojko

31.08.2020. 10:31

kreteni sa izuzetno niskim koeficijentom inteligencije ali zato dobro naoruzani su opasni isto kao i kriminalci. moze sad da cmizdri i da se kaje koliko hoce, nista time ne moze da popravi i definitivno zasluzuje dozivotnu robiju. idiot.

Kukača i mlatač

31.08.2020. 11:26

Koji je to mozak da uopšte puca? Pa taj metak mora negde da stigne. Još pucao na decijem rodjendanu. Jedno 20.god.bih ga odrapio