KOBNO ŠENLUČENJE U DEČU: Milenko Jovanović usmrtio prezimenjaka Dejana, oružje opalilo za rođendanskom sofrom

S. Kostić

30. 08. 2020. u 20:04

POLICIJA u Pećincima podnela je nadležnom tužilaštvu dve krivične prijave protiv Milenka Jovanovića (48) iz Deča, zbog krivičnog dela teška dela protiv opšte sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja.

КОБНО ШЕНЛУЧЕЊЕ У ДЕЧУ: Миленко Јовановић усмртио презимењака Дејана, оружје опалило за рођенданском софром

Ilustracija / Foto Fejsbuk

Milenko je osumnjičen da je u subotu oko 18.30 dok je držao pištolj u ruci, najverovatnije slučajno ispalio metak koji je pogodio u glavu njegovog rođaka Dejana Jovanovića (29), koji je te večeri podlegao povredama u Urgentnom centru u Beogradu.

Kako kažu meštani ovog sremskog sela u pećinačkoj opštini, kod Milenka je bilo rođendansko veselje na kojem je bio i Dejan.

- Milenko je slavio nekome rođendan, da li njegovom detetu ili unučićima to ne znamo, jer on ima dosta dece a neka su već odavno i dobila svoju decu. U jednom trenutku on je hteo da se pohvali pred gostima da ima pištolj i izneo ga, dok je baratao njim, slučajno je opalio i pogodio Dejana koji je bio za stolom - priča Stevan R., meštanin ovog sela, koji je čuo o nemilom događaju od gostiju koji su prisustvovali.

Za porodice Jovanović, kako Milenkovu tako i Dejanovu, Dečani kažu da oni nemaju stalna zaposlenja već pomažu meštanima u selu.

- Kada ih neko pozove da rade oni dođu. Nikada niko nije imao problema sa njima u selu. Hoće da rade i ne biraju poslove - kaže ovaj stariji meštanin.

Milenku Jovanoviću je određen pritvor u trajanju do 48 sati i on će danas biti saslušan u tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna