NEUTEŠNA BRAĆA SAMO PLAČU: Mališani po izlasku iz bolnice saznali da su im roditelji poginuli u jezivom sudaru sa vozom

Novosti online

31. 07. 2020. u 22:50

НЕУТЕШНА БРАЋА САМО ПЛАЧУ: Малишани по изласку из болнице сазнали да су им родитељи погинули у језивом судару са возом

Foto: Fejsbuk

BRAĆA A.(11) i N. (8) Milosavljević vratili su se iz bolnice kući u Laćarak, gde su saznali da njihovi roditelji Željka (39) i Nebojša (46) nisu preživeli strašan udes 25. jula na pružnom prelazu Zmijnjak.

Kobnog dana, kako su "Novosti" pisale, četvoročlana porodica se vraćala "fordom fokusom" sa odmora u Banji Koviljači, kada ih je uradio voz. Od siline udarca lokomotiva je 40 metara vukla smrskani auto. Nebojša i Željka su na mestu poginuli, dok su se njihovi sinovi donedavno lečeli u bolnici.

Komšija ove porodice ispričao je da je A. imao prelom potkolenice, dok je N. dobio nagnječenje kuka.

- Dok su bili u bolnici, dečaci nisu znali da su ostali bez roditelja, rečeno im je da su im mama i tata u komi. Nebojšini i Željkini roditelji sačekali su da se obavi sahrana, da to sve prođe, pa da odu po decu u bolnicu i da im tek onda saopšte najstrašnije, da im mama i tata nisu preživeli - priča komšija.

O deci će se, kaže on, brinuti Nebojšini roditelji Biljana i Živorad i njihova ćerka Nataša, koja živi sa njima i sa svojom trogodišnjom ćerkom.

Foto: Fejsbuk

- Bila je to divna i složna porodica, svima nam je teško što im se dogodila tragedija. Šta sad reći dečacima, neutešni su... Koje reči utehe upotrebiti kad im nije ni do čega, samo plaču... Mali N. stalno doziva mamu i tatu. Neće ni da izađu na ulicu da se igraju sa drugom decom, trebaće im puno vremena da se oporave - priča komšija.

Prijatelj porodice dodaje da su dečaci bili budni na zadnjem sedištu "forda" kada se desio sudar.

- To je za njih strašna trauma, nesreću su gledali svojim očima. Rođaci ih još nisu odveli da posete grobove svojih roditelja, za to ih još posebno pripremaju. Mi ćemo im svima biti na usluzi i pomoćićemo deci - rekao je prijatelj porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Dozvolite ćirilicu u potpisu

01.08.2020. 07:26

Боже молимо ти се помози овој деци. А свако од нас било како може помоћи, молим јавите-објавите. Хвала.

Dejan

01.08.2020. 12:34

Gospode Isuse Hriste sine Božiji pomiluj ovu decu, ova dva malena brata, pomiluj i zaštiti ih molitvama presvete Bogorodice i Arhangelom Mihailom ih zaštiti i podari im Gospode Isuse Hriste utehe, vere, nade i ljubavi!