KOŽAR I HADŽIĆ IZREŠETANI SA 29 HITACA: Detalji likvidacije na Krfu

Novosti online

24. 07. 2020. u 12:07

BARANIN Alan Kožar i Užičanin Damir Hadžić, koji su juče popodne pronađeni mrtvi, u svom parkiranom automobilu, ispred kuće koju su nedavno iznajmili, u okolini Halikounasa, u Prasoudiju, južno od Krfa, pretrpeli su višestruke povrede, prenose grčki mediji.

КОЖАР И ХАЏИЋ ИЗРЕШЕТАНИ СА 29 ХИТАЦА: Детаљи ликвидације на Крфу

Foto: Arhiva VN

Prema atensko-makedonskoj novinskoj agenciji, lekar na Krfu, Gianis Aivatidis kaže da su "obojica imala višestruke povrede po celom telu, sa više od deset metaka u vratu, prsima, rukama i nogama". Prema njegovim rečima, celokupna "operacija ubistva" dva Balkanca trajala je nekoliko sekundi.

-Žrtve nisu uspele ni da povuku ručnu kočnicu- rekao je lekar, koji je dijagnostikovao povrede. Podaci dosadašnje istrage pokazuju da su počinioci dvostrukog ubistva detaljno poznavali kretanje ubijenih.


Napominje se da je na mestu ubistva pronađeno 29 metaka dva različita kalibra, dok je u automobilu ubijenih pronađeno oružje. Žrtve je locirao maser kojeg su njih dvojica ranije pozvali.

Za sada žrtve nisu zvanično identifikovane i dokumenti koji su pronađeni kod njih su falsifikovani.

Prema informacijama iz APE-MPE, tela je locirao, nedugo nakon 19 sati, maser koji je došao na unapred dogovorenu masažu, dok je porodica koja živi u susednom stanu u to vreme navodno bila odsutna.

Alan Kožar i Damir Hadžić, vođe su kriminalnih grupa iz Bara i Užica, bliske sa Lukom Bojovićem i Filipom Koraćem. Hadžić važi za jednog od glavnih organizatora ubistva za škaljarski klan.


U toku jučerašnjeg dana pojavile su se oprečne informacije da se ubistvo dogodilo u Turskoj, ali i u Grčkoj, a sinoć je potvrđeno da se obračun dogodio na Krfu.

Policijska istraga je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati