DVE VERZIJE NESTANKA MALE TOMANIJE: Mladić objavio sliku sa devojčicom, policija traga za njim (FOTO)

Novosti online

18. 05. 2021. u 18:45

POLICIJA u Bogatiću intenzivno pokušava da pronađe petnaestogodišnju Tomaniju D, čiji su nestanak roditelji prijavili pre nedelju dana.

ДВЕ ВЕРЗИЈЕ НЕСТАНКА МАЛЕ ТОМАНИЈЕ: Младић објавио слику са девојчицом, полиција трага за њим (ФОТО)

Foto: Nestali Srbija/Instagram

Inspektori tragaju i za mladićem Bajom Milovanovićem (19) iz ovog mesta sa kojim se, prema fotografijama sa društvenih mreža i dosadašnjim operativnim saznanjima, devojčica skriva.

Više inspektora i policajaca bez prestanka razgovara sa rođacima i familijom u Bogatiću i uz saradnju sa kolegama iz susednih gradova pokušavaju da otkriju gde su se pritajili, a pomoć očekuju i od sektora za visokotehnološki kriminal.

Roditelji nestale devojčice, otac Slavko i Marina su zabrinuti što nedelju dana ne znaju gde im je ćerka i smireni su tek toliko što znaju da je živa.

Naime, na fejsbuk profilu Baje Milovanovića pre tri dana je objavljena njegova slika sa Tomanijom, na kojoj poziraju kao zaljubljeni par.

Devojčica se, ispričali su roditelji inspektorima, iskrala iz svoje sobe prošlog utorka, oko pola četiri ujutru.

- Bili smo uveče kod prijatelja i kući smo se vratili oko 11 sati. I Tomanija se vratila sa nama i otišla u svoju sobu. Kada sam se probudio ujutro oko tri, pola četiri, primetio sam je nema - ispričao je otac Slavko.

Potraga ih je odvela do kuće Baje Milovanovića u ulici na drugom kraju Bogatića sa kojim se, kako su saznali, upoznala preko društvenih mreža.

Foto: Instagram

- NJih dvoje se nisu zabavljali, nije nam poznato ni da se videla sa njim. Mi živimo u Nemačkoj i došli smo kući za praznike i ona je povremeno izlazila sa društvom i nije se kasno vraćala kući. Tomanija je dobro, poslušno dete, tiha je, povučena, u Nemačkoj ide redovno u školu i dobar je đak. Nismo nikada imali problema sa njom ni sa ostalo troje dece - kaže majka Marina.

Tomanijini roditelji su inspektorima izneli svoje sumnje. Moguće su, kažu, dve varijante: da su se Tomanija i Baja zaljubili, pa su zajedno pobegli i skrivaju se od svojih porodica ili je njihova ćerka oteta.

- Šta ona zna sa svojih 15 godina? Od svoje sedme godine je sa nama u Nemačkoj i vaspitali smo je da treba da završi školu i zanat i da se zaposli. Ni slutili nismo da može tek tako da ode od kuće - kažu roditelji isključujući mogućnost da je Tomanija rešila da se uda.

Ni roditelji Baje Milovanovića, koga policiji takođe traži kao nestalo lice, nisu mogli da pomognu zabrinutim Tomanijim roditeljima, pošto ne znaju gde se skriva njihov sin. Oboje su isključili mobilne telefone nakon što su na Fejsbuku postavili jednu zajedničku sliku, pa je porodicama preostalo samo da se uzdaju da će ih pronaći inspektori i policajci iz stanice u Bogatiću.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)