"TRAŽIMO NAŠE DETE PO BEOGRADU": Oglasila se majka nestale Teodore Milenković, otkrila šta je devojčica imala na sebi u trenutku nestanka

Novosti online

18. 04. 2021. u 11:08

NENAD Nikolić (15), tinejdžer koji je u četvrtak nestao sa devojkom Teodorom Milenković (15), pronađen je jutros oko četiri sata u Beogradu. Za Teodorom se i dalje traga.

ТРАЖИМО НАШЕ ДЕТЕ ПО БЕОГРАДУ: Огласила се мајка нестале Теодоре Миленковић, открила шта је девојчица имала на себи у тренутку нестанка

Foto: Instagram

Ukoliko negde vidite Teodoru javite policiji na broj 065/8173655.

Nakon što je Nenad pronađen, za medije se oglasila i Teodorina majka Emina koja je istakla kako su suprug i ona trenutno u Beogradu i da i dalje tragaju za ćerkom.

Ne znamo gde, suprug i ja smo trenutno u Beogradu, tražimo je, nema je. Čula sam se sa Nenadovim ocem, znam da je pronađen, mi sada tražimo Teodoru. Policija mi ništa nije rekla, nemamo nikakve tragove - rekla je Teodorina majka za medije.

Teodora je u trenutku nestanka imala crnu, tanku jaknu na sebi. Crne džins pantalone i patike.

Podsetimo, Nenad u policiji je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gde je zaspao na klupi. Tu mu je, kako je rekao, devojka uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)