DOKTOR ĐERLEK IMA JOŠ JEDNO ZADUŽENJE: Na čelu radne grupe za podelu vitamina penzionerima

Novosti online

04. 04. 2021. u 15:00

VLADA Srbije i zvanično je obrazovala Radnu grupu za organizaciju skladištenja i distribuciju vitaminskog paketa u Srbiji, na čijem čelu je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja dr Mirsad Đerlek, objavljeno je u najnovijem Službenom glasniku.

ДОКТОР ЂЕРЛЕК ИМА ЈОШ ЈЕДНО ЗАДУЖЕЊЕ: На челу радне групе за поделу витамина пензионерима

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Zadatak Radne grupe je da usmerava i uskladuje organizaciju skladištenja i distribuciju vitaminskog paketa. To podrazumeva organizaciju isporuke u centralni magacin, organizaciju skladištenja i nadgledanje uparivanja proizvoda po mesečnim dozama u odnosu na pakovanje proizvoda i pakovanje doze gde bi u svakom paketu bile upakovane količine tri proizvoda u dozi za dva meseca.

Đerlek je na čelu i nacionalnog tima za imunizaciju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je danas na svom Istagram profilu vitamine koje će država pokloniti penzionerima.

- U ovoj kesi se nalazi ono što treba da dobijete od svoje države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili i sve napravili u državi što smo mi nasledili. Cink, vitamin D3, C vitamin za jačanje organizma i imuniteta - naglasio je Vučić u videu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije