IZUZETAN REZULTAT: Radojičić- Trećina punoletnih Beograđana je vakcinisana

Novosti online

04. 04. 2021. u 11:52

GRADONAČELNIK Beograda prof. dr Zoran Radojičić izjavio je da je veoma zadovoljan načinom na koji protiče proces masovne imunizacije stanovništva.

ИЗУЗЕТАН РЕЗУЛТАТ: Радојичић- Трећина пунолетних Београђана је вакцинисана

Foto: Printscreen/TV Prva

 Kako je naglasio, na današnji dan, u Beogradu, imamo trećinu vakcinisanih građana.

– Trećina punoletnih Beograđana je vakcinisana, tačnije 33,33 odsto stanovnika Beograda. Ovo je izuzetan rezultat i ponosan sam na sve koji učestvuju kako u organizaciji procesa masovne imunizacije tako i na građane koji razumeju značaj vakcinisanja i odazvali su se u velikm broju – rekao je Radojičić.

Gradonačelnik je naglasio da blagi pad broja zaraženih još uvek ne rasterećuje bolničke kapacitete i da još uvek moramo biti veoma oprezni i striktni u pridržavanju mera koje su na snazi.

– Razumem građane kojima i najmanji pozitivan pokazatelj može značiti signal za opuštanje, ali apelujem da ostanemo disciplinovani. Stalno imam na umu svoje kolege lekare i sve one koji su najizloženiji riziku zaražavanja, ali i sve žrtve ove pandemije. Pre svega, pozivam građane da nastave da se vakcinišu, da održimo ovu dobru dinamiku. Takođe apelijem da i nakon vakcinisanja poštujemo mere, da budemo solidarni i ujedinjeni u ovoj borbi – istakao je gradonačelnik.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a