OGLASILE SE ALBANSKE STJUARDESE: Evo šta su rekle nakon vakcinacije u Beogradu (FOTO)

Novosti online

28. 03. 2021. u 09:32

PRIVREDNICI iz Albanije iskoristili su priliku tokom vikenda da se vakcinišu protiv koronavirusa u Srbiji, što je obezbedila Privredna komora Srbije u saradnji sa srpskom vladom, piše Reporteri.

ОГЛАСИЛЕ СЕ АЛБАНСКЕ СТЈУАРДЕСЕ: Ево шта су рекле након вакцинације у Београду (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram

Među vakcinisanim su bile stjuardese albanske aviokompanije "Albaeings".

- Za nas je to bilo važno jer je to bila jedina prilika da se trenutno vakcinišemo. S obzirom da radimo u avio-kompaniji, želeli smo da imamo priliku da naše osoblje bude vakcinisano i s obzirom da je u Albaniji trenutno nije moguće to uraditi u ovoj kategoriji koju mi predstavljamo. Iskoristili smo smo priliku da dođemo ovde u Beograd - izjavila je jedna stjuardesa albanske aviokompanije.

Jedan od zaposlenih na aerodromu u Tirani rekao je da je organizacija vakcinacije protekla dobro.

- Mislim da je to dobra prilika da se uradi, i to pokazuje ozbiljnost države Srbije, i bez sumnje u njenu snagu kao države - rekao je on nakon što je primio vakcinu AstraZeneka.

Više do 7.500 privrednika iz Albanije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore prijavilo se za vakcinaciju.

Vakcinaciju protiv koronavirusa organizuje Privredna komora Srbije koja je u saradnji sa Vladom Srbije obezbedila 10.000 doza vakcine AstraZeneka.

Privredna komora Kosova ranije je saopštila da je odbila da učestvuje u vakcini u Srbiji iz „principijelnih razloga“, međutim Privredna komora Srbije je rekla da su neki privrednici sa Kosova došli na vakcinaciju.

Kosovo jedino u Evropi nije započelo postupak vakcinacije protiv koronavirusa.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Miroslav

28.03.2021. 10:34

Supruga i ja mesec i po dana čekamo na vakcinaciju, svastika moja dva meseca, a privredna komora vakciniše albanske stjuardese. Nemam ništa protiv, ali zar naši građani nisu prioritet.

Dragan

31.03.2021. 14:53

Lepo! Sad ja da pitam Vladu?Prijavio sam nepokretnu majku za vakcinu 03.02.2021.Kao prijoritetnu grupu.Zivimo ja i supruga sa njom i vakcinisani smo odmah jer radimo u rezimu Covida .Do dana danasnjeg nista bruka i sramota!31.03.2021!