SAVREMENA ŽENA USPEŠNA NA SVIM POLJIMA: Policajka Bojana Jovanović, samohrana majka dvoje dece, napreduje u karijeri (FOTO)

Novosti online

04. 03. 2021. u 16:19

PODVODOM predstojećeg praznika Dana žena Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije dokazuje da savremena žena može biti uspešna majka i poslovna žena. Na Fejsbuk profilu MUP-a objavljene su fotografije Bojane Jovanović iz Mladenovca zaposlene u PJP Policijskoj brigadi i samohrane majke dvoje dece. Objavu prenosimo u celosti:

САВРЕМЕНА ЖЕНА УСПЕШНА НА СВИМ ПОЉИМА: Полицајка Бојана Јовановић, самохрана мајка двоје деце, напредује у каријери (ФОТО)

Foto: MUP

- Naše koleginice iz Ministarstva unutrašnjih poslova dokazuju da je moguće da savremena žena, ako to želi, može podjednako biti uspešna poslovna žena i posvećena majka. U susret 8. martu – Međunarodnom danu žena, predstavljamo vam samo neke od njih: 

Bojana Jovanović iz Mladenovca, ima 30 godina. Zaposlena je u PJP Policijskoj brigadi, četvrtoj operativnoj četi, prvog operativnog bataljona od 2012.godine. Birajući svoj poziv, vodila se srcem, željama i mladalačkim entuzijazmom.

Noseći sav teret policijskog posla i opreme, maksimalno je posvećena zadacima. Kolege i starešine je neizmerno poštuju. Trudeći se da svoja znanja unapredi, 2019. godine stekla je sertifikat National escort Officers training for Collecting Return Operations by Air.

Naše koleginice iz Ministarstva unutrašnjih poslova dokazuju da je moguće da savremena žena, ako to želi, može podjednako...

Posted by Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije on Četvrtak, 04. mart 2021.

Samohrana je majka sedmogodišnje Mie i petogodišnjeg Vuka. Bojana u životu postavlja prioritete, usklađuje obaveze, organizuje raspodelu dužnosti i radi punom parom. Na poslu ne prestaje da bude majka, kod kuće ne prestaje da bude uspešna poslovna žena. To nisu odvojene uloge, to nisu dve žene u njoj – jednostavno to je ona.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)