MINISTAR ALEKSANDAR VULIN U SMEDEREVU: Najavljena nabavka opreme za policiju kako bi se sprečilo krijumčarenje na Dunavu

J.I.

04. 03. 2021. u 15:26

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Smederevu, gde je sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave razgovarao o unapređenju materijalno-tehničkih kapaciteta, s posebnim akcentom na jačanju rada policijskih službenika na Dunavu, saopšteno je iz MUP-a Republike Srbije.

МИНИСТАР АЛЕКСАНДАР ВУЛИН У СМЕДЕРЕВУ: Најављена набавка опреме за полицију како би се спречило кријумчарење на Дунаву

Foto: MUP Srbije

Kako se navodi, ministar je istakao da će u narednom periodu značajna sredstva biti uložena u nabavku opreme koja je od značaja za efikasno sprečavanje krivičnih dela krijumčarenja robe koja se dešavaju na Dunavu, što je poseban izazov u radu ove uprave.

- Policija će osigurati bezbednu plovidbu Dunavom, ali i svim našim rekama. Uložićemo maksimalne napore i posvećeno raditi na suzbijanju svih kriminalnih aktivnosti, šverca nafte, akcizne robe, ali i svih ostalih krivičnih dela - istakao je ministar Vulin.

U narednom periodu, kako je istakao, radiće se i na popunjavanju i podmlađivanju policijskog kadra u Policijskoj upravi Smederevo.

Ministar Vulin, na početku posete Policijskoj upravi u Smederevu, položio je cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima policije, navodi se u saopštenju.

Novinari nisu pozvani da isprate posetu ministra policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna