DAROVI ZA MALIŠANE U VLASOTINCU: Deca sa smetnjama u razvoju dobila božićne poklone

I.M.

06. 01. 2021. u 12:05

DECA sa smetnjama u razvoju, korisnici usluga Centra za decu i omladinu u Vlasotincu, dobila su božićne paketiće koje su za njih, u tradicionalnoj akciji, obezbedili BMV moto klub, Dunav osiguranje i vlasotinački Centar za socijalni rad.

ДАРОВИ ЗА МАЛИШАНЕ У ВЛАСОТИНЦУ: Деца са сметњама у развоју добила божићне поклоне

Foto OU Vlasotince

Ovu decu je pred novogodišnje praznike obradovala i studentska humanitarna organizacija „Osmeh na dar“ koja takođe tradicionalno brine o tome da deci sa smetnjama u razvoju ulepša praznike.

Doček Deda Mraza i njegovih pomoćnika ove godine bio je skromniji zbog epidemije virusa korona. Većini korisnika su pokloni uručeni na kućnu adresu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima