KRIZNI ŠTAB NAJAVIO NOVE MERE: Evo kada će biti saopštene

Novosti online

13. 11. 2020. u 15:33

KRIZNI štab za borbu sa virusom korona će saopštiti nove mere u borbi protiv virusa korona za dva dana, saopštio je dr Đerlek.

КРИЗНИ ШТАБ НАЈАВИО НОВЕ МЕРЕ: Ево када ће бити саопштене

Foto: Tanjug

- U poslednja 24 sata korona virus potvrđen je kod 3.499 osoba, a istovremeno, od posledica ove bolesti preminulo je 17 pacijenata. a testirano je 14.116 osoba. Na respiratoru je 158 pacijenata - rekao je dr Đerlek.

U naredna dva dana biće saopštene nove mere, izjavio je.

On je istakao da život u Srbiji ne može da stane, kao što ne može da stane ni ekonomija, i da moramo da nađemo dobar balans između zaštite stanovništva i ekonomije.

- Donošenjem novim mera ne postižemo ništa, ako se ne poštuju one koje su već donete. Mi vodimo duplu borbu sada, za spašavanje života i za spas ekonomije - kazao je Đerlek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum