UMESTO U KUĆNOJ IZOLACIJI, SEDEO U KAFIĆU: Boranina zaraženog koronom sprovodila policija

Novosti online

04. 11. 2020. u 00:02

NESVAKIDAŠNjI slučaj zabeležen je danas u Boru kada je policija privela osobu koja je pozitivna na korona virus sedala u kafiću, umesto da bude u kućnoj izolaciji!

УМЕСТО У КУЋНОЈ ИЗОЛАЦИЈИ, СЕДЕО У КАФИЋУ: Боранина зараженог короном спроводила полиција

Foto: K. Mihajlović

Doktori apeluju na građane da poštuju propisane mere jer poslednji slučaj kada je pozitivna osoba zatečena u kafiću umesto da boravi u kućnoj izolaciji utiče upravo na širenje ove zarazne bolesti.

- Neobjašnjivo je da je neko ko je pozitivan na virus korona ode u kafić i da tamo provodi vreme i da ga policija sprovodi. Da li je toliko teško da se ispoštuju mere radi zdravlja svih nas, te osobe koja je pozitivna kao i svih ostalih – naglasila je dr Vesna Radosavljević, direktorka Doma zdravlja Bor.

Ona je naglasila da se poslednjih dana beleži povećan broj pacijenata koji posećuju kovid ambulantu.

- Juče je bilo na pregledu 82 pacijenta. Imamo poprilično veliko zagušenje i jutros je 42 pacijenta čekalo pred vratima da uđu na pregled. Uspeli smo da se organizujemo i da pacijenti više ne stoje napolju. Dobiće satnicu, po 10 pacijenata će se pregledavati na svaki sat, sat i po vremena, i povećali smo i broj lekara koji će primiti sve pacijente. Molim građane da imaju strpljenja, jer se maksimalno trudimo i ulažemo i zadnje napore da sve ljude primimo – dodala je dr Radosavljević, prenosi Blic.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!