NAJUTICAJNIJI TURISTIČKI VLOGER IZ INDIJE: U poseti Zlatiboru

Tanjug

26. 09. 2020. u 19:33

НАЈУТИЦАЈНИЈИ ТУРИСТИЧКИ ВЛОГЕР ИЗ ИНДИЈЕ: У посети Златибору

Foto: Tanjug

NA ZLATIBORU trenutno boravi jedan od najuticajnijih turističkih vlogera iz Indije, popularni jutjuber Varun Vadiš, saopštila je Turistička organizacija Zlatibor.

Varun Vadiš, osnivač jutjub kanala "Mauntin treker" i portala "Turist help lajn", obilazi najlepše i najinteresantnije delove planine, upoznaje se sa atrakcijama, aktivnostima i turističkim potencijalima kojima Zlatibor raspolaže, ali i sa stanovnicima, lokalnim običajima i tradicijom zlatiborskog kraja.

Uz pratnju vodiča, Varun je prethodnih dana obišao najlepše od Zlatibora, Stopića pećinu i Gostiljski vodopad, muzej "Staro selo", Sirogojno, "El Paso siti", navodi se u saopštenju Turističke organizacije Zlatibor.

Indijski vloger naglašava da je posebno fasciniran gostoprimstvom domaćina. To što je vegeterijanac ga ne sprečava da uživa u gastronomskim specijalitetima jer je, kako kaže, kajmakom i sirom sa Zlatibora oduševljen.

Varun u Srbiji boravi u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i ambasadom Indije i vodi kampanju na svom jutjub kanalu za promociju Srbije i njenih turističkih potencijala.

"Mountin treker" je prvi indijski jutjub kanal o putovanjima koji ima više od milion pratilaca, na kojem Varun deli savete i trikove o putovanjima. Kanal sadrži i veb seriju o putovanjima iz brojnih zemalja sveta.

Pored vođenja jutjub kanala, Varun je jedan od Tedx govornika.

Prvi video koji je Varun snimio po dolasku u Srbiju je za svega šest dana dostigao preko 720.000 pregleda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)