PREDSEDNIK VUČIĆ: Duboko sam potresen smrću naših pilota

Tanjug

25. 09. 2020. u 16:08

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Дубоко сам потресен смрћу наших пилота

Forto: Printskrin

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće povodom pogibije dva pilota Ratnog vazduhoplovstva i PVO Vojske Srbije.

U telegramu se navodi:

"Duboko sam potresen vešću o smrti naših pilota, koji su živeli za Srbiju i koji su ceo svoj život posvetili služenju otadžbini.

U ovoj tragediji, njihove porodice su izgubile svoje najmilije, naša vojska izuzetne patriote i profesionalce, a cela zemlja - heroje koji su sebe nesebično davali obavljajući časno svoje teške dužnosti.

Primite izraze mog najdubljeg saučešća i poštovanja“, navodi se u telegramu Vučića, saopštila je pres služba predsednika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (26)

Tof

25.09.2020. 16:21

Presednice uz duzno postovanje,zar nije vreme da se kupe novi avioni ali da nisu migovi???.Dosta vise ove starudije!!!.Rusi nam prodaju polovine avione,nemaju nikakve inveticije u Srbiji i sada mi treba noge da im ljubimo.Pod hitno Svedski avioni da se kupe da nam piloti budu bezbedni.Slava pilotima.

Dragan

25.09.2020. 18:29

Dali su život kao patriote i profesionalci za bezbednost svoje zemlje čuvajući naše nebo i mir i sa njima smo bili bezbedniji. Neka im je večna slava našim herojima !