PORODICA SE SPREMA ZA SAHRANU: Potresne reči majke dečaka koji je preminuo u Kruševcu - On je već imao modre usne kada je došla hitna pomoć

S. BABOVIĆ

20. 10. 2021. u 12:17

NAKON tragične smrti A. C. (16), učenika drugog razreda Hemijsko-tehnološke škole u Kruševcu, porodica je u kapeli i čeka informaciju o preuzimanju tela kako bi se organizovala sahrana, ispričala je za “Novosti” Ružica C., majka dečaka koji je preminuo juče u kućnoj izolaciji.

ПОРОДИЦА СЕ СПРЕМА ЗА САХРАНУ: Потресне речи мајке дечака који је преминуо у Крушевцу - Он је већ имао модре усне када је дошла хитна помоћ

Foto: S.B. / Fejsbuk

Kako nezvanično saznaju “Novosti”, virus korona potvrđen je kod dečaka 16. oktobra, a u porodici su, prema rečima majke Ružice C., pozitivni bili i dečakov otac, kao i starija sestra.

Foto: S. B.

U Hemijsko-tehnološkoj školi, gde su svi potreseni nakon dobijene vesti o smrti svog đaka, upravo počinje vanredno zasednje Odeljenskog veća, nakon čega će se zvanično škola i oglasiti.

- Ćerka me je juče rano ujutro samo pozvala i rekla da je sin pao iz kreveta, pokušali smo da ga povratimo, nismo mogli - kaže Ružica C., majka dečaka.

- On je već imao modre usne kada je došla hitna pomoć.

Foto: S. B.

Očekuje se da više informacija o tačnom uzroku smrti bude poznato u toku dana.

- Imali smo informaciju da je otac kovid pozitivan, zbog čega je učenik bio u izolaciji od 12. oktobra, na dalje nikakvu informaciju nismo imali - kaže za “Novosti” direktorka Verica Agatonović Malinović, dodajući da ju je juče razredni starešina informisao o tragičnom ishodu.

U školi još uvek prikupljaju informacije o svemu što se dogodilo i kažu da će se oglasiti sa zvaničnim saopštenjem nakon sednice Odeljenskog veća.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)