OTET AUTOBUS NA LINIJI 59: Mladić tokom protesta taksista seo za volan, pa se sa putnicima vozio od Autokomande do Vidikovca

NovostiOnline

utorak, 15. 10. 2019. u 10:28

ОТЕТ АУТОБУС НА ЛИНИЈИ 59: Младић током протеста таксиста сео за волан, па се са путницима возио од Аутокоманде до Видиковца
Kako nezvanično saznajemo, vozači su brzo primetili da autobusa nema, pozvali su policiju i kradljivac je uhvaćen
JEDAN mladić, prema nezvaničnim informacijama maloletnik, u ponedeljak u  popodnevnim satima, u toku taksi blokade, ukrao je autobus na liniji 59, koji drži Konzorcijum privatnih prevoznika, i njime se vozio od Autokomande do Vidikovca.


Kako nezvanično saznajemo, vozači su brzo primetili da autobusa nema, pozvali su policiju i kradljivac je uhvaćen. O ovom propustu vozača na liniji 59 niko nije želeo da priča, sem da potvrdi da se zaista dogodio. Ali, prema nekim informacijama, reč je o dečku koji je poznat šoferima, odnosno koji "voli da se druži i priča sa vozačima javnog prevoza".


- Nedaleko od stadiona Crvene zvezde video sam parkiran autobus 59. Malo sam se iznenadio što je parkiran, ali opet i nije bilo previše čudno, jer su sve linije bile poremećene zbog protesta. Ali, čudno mi je bilo kada sam isti taj autobus, za koji znam ko mu je šofer, video kako me obilazi kod "Dragiše Mišovića". Za njegovim volanom nije bio kolega, nego taj mladić - naveo je za "Politiku" vozač autobusa koji je želeo da ostane anoniman.


Ubrzo posle toga alarmirane su druge kolege. Tada je, kako saznajemo, pozvana policija, a momak je uhvaćen na Vidikovcu.


Ne zna se tačno koliko osoba je u trenutku krađe autobusa bilo u njemu jer su kružile različite informacije, od toga da je bila samo jedna starija žena do toga da je bilo nekoliko vršnjaka maloletnog kradljivca.


Sve je, na sreću, završeno bez ozbiljnijih posledica, pogotovo ako je tačna informacija da je za volanom bio mladić bez vozačke dozvole!


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Lesa

15.10.2019. 11:08

Mali svaka ti cast. Njega netreba kaznjavati vec vozaca ojaditi od kazne. Zasto nije u busu kada je kljuc u bravo.

Hercegov Grad

15.10.2019. 11:14

Trebo je autobus zakucati u kolonu taksista, to bi bio pravi odgovor na matletiranje bandi pod nazivom taksisti!

Mladen

16.10.2019. 14:08

Bio sam u tom autobusu, vozio je ekstra svi su se smejali...bilo je oko 30ak ljudi u njemu...caaaaaar