Do tunela iz Kameničke

S. B. M.

03. 05. 2019. u 15:41

До тунела из Каменичке

Ulazni portal kod Filološke gimnazije Foto Google

Direkcija za izgradnju raspisala tendere za sprovođenje tri projekta. Formiranje građevinskih parcela ključno za nastavak projekata tunelske veze između Save i Dunava. Procenjena vrednost iznosi 1.255.000 dinara

DA gradske vlasti nameravaju da sprovedu projekat izgradnje tunela Savska padina - Dunavska padina, pokazuje raspisivanje tendera Direkcije za građevinsko zemljište za formiranje parcela za tunelsku vezu od Karađorđeve ulice do Francuske. Zajedno sa tom, Direkcija je raspisala još dve nabavke, koje će takođe promeniti izgled grada.

Nedavno je raspisana javna nabavka za formiranje građevinskih parcela ulaznog i izlaznog portala tunelske veze Savska padina - Dunavska padina, na osnovu plana detaljne regulacije GO Stari grad, Savski venac i Palilula. Dužina osovina građevinskih parcela za obeležavanje je 900 metara.

Ulazni portal planiran je prekoputa Filološke gimnazije i pijace Zeleni venac u Kameničkoj ulici, a izlaz u Bulevaru despota Stefana, gde se nalazi kompleks stambenih objekata. Izlazni portal obuhvata deo od raskrsnice Bulevara despota Stefana sa Cvijićevom do salona "Numanović".

Ujedno, raspisana je javna nabavka i za formiranje građevinskih parcela za saobraćajne i javne površine sa infrastrukturom na delu od Brankove do Kosančićevog venca, kao i za saobraćajni potez od Autokomande preko ulica Južni bulevar, Gospodara Vučića i Čingrijine do Batutove.

Izlazni portal na Paliluli

Procenjena vrednost za partiju I iznosi 400.000 dinara bez PDV-a, za partiju II 275.000, a za partiju III iznosi 580.000.

Rok za realizaciju predmetne usluge ne može biti duži od 120 dana, a rok za dostavljanje ponuda je 20. maj.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije