HVATANJE KVOTE 6: Mančester - tačan rezultat

Novosti online

30. 12. 2021. u 13:59

MANČESTER junajted ne može da pruži lošiju partiju od one od pre nekoliko dana u Njukaslu (1:1)

ХВАТАЊЕ КВОТЕ 6: Манчестер - тачан резултат

FOTO: EPA

MANČESTER J. - BARNLI  (TAČAN REZULTAT 2:0, KVOTA 6,80)

Praznično raspoloženje, i po koja "kapljica" viška, kao da su vezali noge favoritima. Nije tajna, da najviše fudbalera koji koriste alkohol možemo naći u ukrajinskom i ruskom prvenstvu, ali činjenica je da za "bronzu" konkurišu mnogi, a ponajviše Englezi.

Liverpul je poražen napustio Lester, a Čelsi na svom terenu bez pobednika završio meč protiv Brajtona. Smatramo de je naš favorit remijem u Njukaslu potrošio svoj bonus, pa se može očekivati da večeras u svom dvorištu pokaže ko je ko.

Mančester je favorit i bez Bruna Fernandeša, kome će zbog parnih kartona ovo biti prvi izostanak u mečevima prvenstva. Drugi, bitan šraf u organizaciji igre "đavola" Pogba, zbog povrede već duže nije u konkurenciji za najbolji sastav. Izostankom ovog dvojca i večeras bi u igri domaćina moglo dosta toga da škripi, a najviše u vezi.

Zanemarljiva je kvota na pobedu Mančestera, koji, u bilo kom sastavu da nastupi, ovu utakmicu mora da dobije. 

Sa druge strane, Barnli u defanzivi igra čvrsto i disciplinovano, ali ne toliko da bi mogao da izdrži baš sve nalete Ronaldove družine. Kiksnuće, bar po jednom, kako u prvom, tako i u drugom delu meča.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri