NEODOLJIVA KVOTA NA POBEDU PRVAKA RUMUNIJE: Kluž ne zazire od Hadžija

Novosti online

16. 12. 2021. u 14:08

Aktuelni prvak Rumunije blista u domaćem prvenstvu. Tim koje je u kvalifikacionom meču za plasman u grupnu fazu Lige Evrope ispraćen iz Beograda sa četiri "komada", smenom na klupi igra znatno bolje.

НЕОДОЉИВА КВОТА НА ПОБЕДУ ПРВАКА РУМУНИЈЕ: Клуж не зазире од Хаџија

HADZI

FARUL - KLUŽ (19.30)

- Neko je pogrešio,  bukmejkeri, ili smo to mi?  Kvota na pobedu Kluža duplo vraća uloženi novac. Pa, kako ne odigrati dvojku, kada je sve, ama baš sve na strani gostujuće ekipe.

Po, tradiciji, formi, kvalitetu.., i po ko zna čemu još, ovi rivali ne mogu da se mere.

Opšte je poznato, da je Farul počeo sezonu posle fuzije sa Vitorulom. Drugoligaš iz Kostance, je prvim mestom grupe A, izborio učešće u eliti. Međutim, iz finansijskih razloga dvoumio se da to i prihvati. Sve je to bilo unapred smišljeno. Farul je zadržao  ime, kasu napunio novcem iz gradskog budžeta, dok je strični i igrački kadar ojačao od onoga što je ostalo od Vitorula.

Sve konce u ekipi domaćina drži Georgi Hadži, legendarni reprezentativac Rumunije, kome uloga sportskog direktora i trenera i te kako prija.  Hadži u klub više ne ulaže svoj novac,  kao što je to bio slučaj sa Vitorulom. Oslobođen tog pritiska, sada se mnogo smelije upušta u rizik da da šansu mladim i neiskusnim igračima.

Dobar je Hadži, ali tek toliko da pokuša da se suprostavi favoritu, koji u prvenstvu ima sedam vezanih pobeda, i nije za očekivati da padne na osmom stepeniku.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2.10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)