DONČIĆ MOŽE ZNATNO BOLJE: Luka mora da podigne nivo igre kako bi Dalas imao šanse u plej-ofu

V.M.

09. 05. 2024. u 11:40

NAŠ večerašnji izbor je slovenački košarkaš čiji Dalas gostuje Oklahomi u drugoj utakmici polufinala Zapadne konferencije (3.30).

ДОНЧИЋ МОЖЕ ЗНАТНО БОЉЕ: Лука мора да подигне ниво игре како би Далас имао шансе у плеј-офу

FOTO: AP

Iako je Dalas u prvoj rundi savladao Kliperse sa 4:2 u seriji, Luka Dončić nije igrao na svom nivou i zaslužniji za pobede Maveriksa bio je Kajri Irving.

Ništa bolje nije bilo ni u prvom meču polufinala Zapada protiv Oklahome u kojem je Dončić ubacio samo 19 poena uz veoma slab šut iz igre (6/19) što je bio jedan od glavnih razloga za rutinsku pobedu Tandera (117:95).

Ono što posebno ''bode oči'' je katastrofalan šut za tri poena Slovenca koji je na tom meču bio samo jednom precizan izvan linije 7,24 iz čak osam pokušaja.

Ipak, danas očekujemo dosta ujednačeniju utakmicu kao što je često slučaj nakon ubedljive pobede jednog tima u dosadašnjem toku plej-ofa. Verujemo da će Dalas pružiti dosta jači otpor, a kako bi to bio slučaj Dončić mora odigrati znatno bolje.

Od njega se večeras traži da postigne 31 poen, što nije velika brojka za igrača njegovog kvaliteta, u jednom trenutku ga mora ''krenuti'' i verujemo da će to biti baš na ovom duelu.

NAŠ TIP: Luka Dončić +30,5 (kvota 1,91)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)