U PRVOM DELU SEZONE JE PRIKAZAO SJAJNU PARTIJU PROTIV DANAŠNJEG RIVALA: Luka Mitrović je jedan od najkonstantnijih igrača Crvene zvezde!

M.M.

01. 04. 2024. u 11:14

CRVENA zvezda će u 25. kolu ABA lige ugostiti Studentski centar, a mi smo odlučili da analiziramo jednog od igrača domaće ekipe.

У ПРВОМ ДЕЛУ СЕЗОНЕ ЈЕ ПРИКАЗАО СЈАЈНУ ПАРТИЈУ ПРОТИВ ДАНАШЊЕГ РИВАЛА: Лука Митровић је један од најконстантнијих играча Црвене звезде!

FOTO: KK SC Derbi/Filip Roganović/ABA liga

Luka Mitrović je jedan od najkonstantnijih igrača Crvene zvezde od dolaska u klub.

Srpski internacionalac poseduje visoku košarkašku inteligenciju i to neretko pokazuje na terenu.

Rođeni Novosađanin je jako dobar u svim segmentima, u regionalnom šampionatu ubacuje 10 poena u proseku, a u stanju je često i da razigrava saigrače.

Jednu od najboljih partija prikazao je upravo protiv današnjeg protivnika, u prvom delu sezone je Podgoričanima ubacio 20 poena. Najbolji poenterski učinak u sezoni imao je u 7. kolu Evrolige protiv Barselone kada je brojao do 22.

Crveno-beli će danas biti maksimalno fokusirani i mi verujemo da će krilni centar prebaciti granicu.

NAŠ TIP: Mitrović +9,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)