KAD VIDI JOKIĆA, NIJE MU DOBRO: Srbin tradicionalno igra odlično protiv jednog od najboljih defanzivaca lige

V.M.

29. 03. 2024. u 13:45

NAJBOLjI košarkaš današnjice će večeras imati novi obračun sa Rudijem Goberom kada se budu sastali Minesota i Denver (2.00).

КАД ВИДИ ЈОКИЋА, НИЈЕ МУ ДОБРО: Србин традиционално игра одлично против једног од најбољих дефанзиваца лиге

FOTO: Tanjug/AP

Nikola Jokić dominira NBA ligom ove godine i sigurno korača ka svojoj trećoj MVP nagradi regularnog dela sezone. Ubedljivo je najbolji košarkaš sveta, a danas će to ponovo imati priliku da pokaže protiv Rudija Gobera.

Iako je jedan od najkvalitetnijih defanzivaca u ligi, Francuz nikada nema odgovor i Jokić redovno postiže veliki broj poena kada se sastanu Denver i Minesota ili Juta, dok je Gober još branio boje "džezera".

Pravi primer toga videli smo u prošlogodišnjem plej-ofu kada su se sastali u prvoj rundi, Nagetsi su rutinski slavili sa 4:1 u seriji u kojoj je Srbin bio ubedljivo najbolji pojedinac na terenu.

Ove sezone su se današnji rivali susreli dva puta, a Jokić je na oba meča bio veoma dobar. Na prvom je ubacio 25 poena i uhvatio deset skokova, a u drugom je bio još dominantniji sa 35 koševa i 16 skokova.

Večerašnji susret je posebno bitan jer se ovi timovi bore za prvo mesto na Zapadu. Ono trenutno pripada Denveru koji ima skor 51-22, dok su Timbervulvsi treći sa 50 pobeda i 22 poraza.

Trebalo bi da gledamo veoma zanimljivu utakmicu i očekujemo novo dominantno izdanje najboljeg košarkaša sveta.

NAŠ TIP: +26,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!