LEJKERSI ŽELE DIREKTNO U PLEJ-OF: Grizlisi moraju biti savladani kako bi mogli da se bore za šesto mesto na Zapadu

V.M.

27. 03. 2024. u 12:23

SAT vremena posle ponoći u najjačoj košarkaškoj ligi sveta Memfis grizlisi će ugostiti Los Anđeles lejkerse.

ЛЕЈКЕРСИ ЖЕЛЕ ДИРЕКТНО У ПЛЕЈ-ОФ: Гризлиси морају бити савладани како би могли да се боре за шесто место на Западу

Tanjug/AP

Iako nemaju baš dobru sezonu, Lejkersi su evidentno uhvatili zalet u pravo vreme i samu završnicu regularnog dela sezone dočekuju u sjajnoj seriji od četiri vezana trijumfa.

Najimpresivniji od njih upisali su sinoć kada su na gostovanju, bez usluga Lebrona Džejmsa, savladali Milvoki bakse. Viđena je veoma neizvesna utakmica, igrala su se čak dva produžetka, a na kraju su ''jezerdžije'' slavile sa 128:124.

Do trijumfa ih je predvodio Ostin Rivs koji je ostvario tripl-dabl sa 29 poena, 14 skokova i deset asistencija, a još su se istakli Dejvis i Rasel koji su ubacili 34, odnosno 29 poena.

Na taj način Lejkersi su nastavili poteru za šestim mestom na Zapadu koje direktno vodi u plej-of, njega trenutno drži Dalas sa skorom 43-29, dok su izabranici Darvina Hema deveti sa 40 pobeda i 32 poraza na svom saldu.

Večeras će im rival biti Memfis kojem je sezona upropaštena prvo suspenzijom, a zatim i povredom najboljeg igrača ekipe Dža Morenta. 

Izostanci bitnih igrača muče Grizlise tokom čitave sezone i to je glavni razlog zašto se ova ekipa nalazi na 13. mestu Zapadne konferencije sa samo 24 ostvarene pobede.

Što se tiče forme, ostvarili su samo jednu pobedu na poslednjih pet mečeva, tako da se ne nalaze u dobrom ritmu pred večerašnji susret.

Dosta toga na večerašnjem meču će zavisiti od Lebrona Džejmsa koji je propustio poslednja dva meča i pod znakom pitanja je za večerašnji, bez njega umor bi mogao predstavljati veliki problem za Lejkerse, ali mi verujemo da će oni uspeti da ga prebrode i predlažemo dvojku na velikana iz Los Anđelesa.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!