PARTIZAN ŽELI DA SE ISKUPI GROBARIMA: Željkovi puleni dočekuju Makabi!

M.M.

12. 01. 2024. u 13:26 >> 13:26

KOŠARKAŠI Partizana će u 21. kolu Evrolige ugostiti Makabi.

ПАРТИЗАН ЖЕЛИ ДА СЕ ИСКУПИ ГРОБАРИМА: Жељкови пулени дочекују Макаби!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su u lošoj formi, u prethodnih pet kola u najelitnijem evropskom takmičenju upisali su samo jednu pobedu. Pre tri dana izabranici Željka Obradovića su poraženi od Fenerbahčea rezultatom 91:76.

Partizan je bolje otvorio utakmicu u Istanbulu, imao čak i prednost od 17 poena u prvoj četvrtini, međutim, domaćin je u nastavku zablistao. Igrači Fenera su počeli da igraju agresivno u odbrani i to se i te kako isplatilo. Protivnik je bio nemoćan i nije dolazio do lakih šuteva. Najveći problem odbrani je pravio Tajler Dorsi koji je meč završio sa 24 poena.

U poraženom taboru najefikasniji je bio Kevin Panter sa 18 pogodaka, Džejms Naneli je dodao 14, dok su dvocifreni bili još Bruno Kaboklo i Džejlen Smit sa 13, odnosno 11 poena. Šampion ABA lige je u dosadašnjih 20 kola imao polovičan učinak, upisao je 10 pobeda i isto toliko poraza.

Sa druge strane "ponos Izraela" bez obzira na probleme pokušava da održi dobar ritam. Izraelski velikan se trenutno nalazi na deobi četvrtog mesta zajedno sa Panatinaikosom i Fenerbahčeom.

Najefikasniji igrači u timu Odeda Kataša su Vejd Boldvin i Lorenco Braun koji postižu preko 14 poena u proseku, dok je odmah iza njih Bonzi Kolson sa 13,5. U reketu dominira Džoš Nibo sa 6,5 uhvaćenih lopti po meču.

Makabi je u prethodnom kolu savladao ekipu Virtusa u hali "Aleksandar Nikolić". Nakon 40 minuta igre na semaforu je stajalo 95:78.

Ovi rivali su se sastali u prvom kolu, a tada je tim iz Tel Aviva još uvek igrao u "Menora Mivtačim" dvorani. Okršaj je pripao domaćinu, a rezultat je glasio 96:81.

Verujemo da će Partizan konačno pronaći pravu igru i obradovati navijače.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: H1 -4,5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)