"PARNI VALJAK" JE UPALIO MAŠINU: Kampaco i družina nisu rekli sve!

M.M.

15. 06. 2023. u 10:50 >> 10:50

KOŠARKAŠI Partizana će u drugom meču finala ABA lige ugostiti Crvenu zvezdu. Utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 20 časova.

ПАРНИ ВАЉАК ЈЕ УПАЛИО МАШИНУ: Кампацо и дружина нису рекли све!

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Crno-beli su pre dva dana prikazali kvalitetnu košarku i poveli sa 1-0 u seriji, nakon 40 minuta igre rezultat je glasio 88:80.

Izabranici Željka Obradovića su u prvom poluvremenu delovali zastrašujuće, šutirali su u visokim procentima i na petnaestominutnu pauzu otišli sa zalihom od 20 poena.

U drugom delu meča smo videli drugačiju sliku na terenu, crveno-beli su zaigrali bolje, ali to nije bilo dovoljno za preokret.

U domaćem sastavu briljirao je Zek Ledej koji je ubacio 24 poena, dok je Kevin Panter dodao 19, treba naglasiti da je Amerikanac rano ušao u problem sa ličnim greškama i zato mu je minutaža bila limitirana. Alen Smailagić je takođe imao dobru rolu i utakmicu je završio sa 11 poena.

U poraženom taboru najefikasniji je bio Ognjen Dobrić sa 17 pogodaka, dok je Fakundo Kampaco imao dabl-dabl učinak od 15 poena i 10 asistencija.

Filip Petrušev je brojao do 11, dok su Nemanja Nedović i Ben Bentil imali po 10 poena.

Ključ pobede je bio definitivno u šutu za tri poena domaćeg tima, igrači u crno-beloj opremi su u prvom poluvremu bili na čak 75% uspešnosti.

Još jednu utakmicu ćemo gledati u "Štark" areni, a zatim se selimo u dvoranu "Aleksandar Nikolić" gde će se spektakl nastaviti.

Puleni Duška Ivanovića moraju definitivno bolje ukoliko žele da odbrane trofej.

Večeras očekujemo veliku borbu i verujemo da će igrači obe ekipe ostaviti srce na terenu.

Naša procena je da će se igrati nešto čvršće i da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -162,5 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)