NA SAMO KORAK OD POLUFINALA: Crveno-beli ruše Zadrane?

M.M.

08. 05. 2023. u 14:34 >> 14:34

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u drugoj utakmici četvrtfinala ABA lige gostovati Zadru. Utakmica će se igrati u dvorani "Krešimir Ćosić" sa početkom u 17 časova.

НА САМО КОРАК ОД ПОЛУФИНАЛА: Црвено-бели руше Задране?

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Poraz od Zadrana u prvom delu regularnog dela je nekako bila prekretnica, Vladimir Jovanović je ubrzo napustio klupu crveno-belih, a u klub je stigao Duško Ivanović.

Igrači su pod Duškovom dirigentskom palicom zaigrali daleko bolje, međutim, loš period je doveo do toga da se nekoliko kola pre kraja izgubi trka za plej-of Evrolige.

Srpski predstavnik je regularni deo takmičenja u ABA ligi završio kao drugoplasirani sa skoro 23-3.

Zadrani su rivali aktuelnog šampiona u nokaut fazi, a Duškovi puleni su već poveli sa 1-0 u seriji. Igrači u crveno-beloj opremi su odigrali meč na visokom nivou i nisu imali problema da upišu trijumf.

Najefikasniji na terenu bili su Nemanja Nedović i Filip Petrušev sa po 16 poena, dok ih je pratio Luka Mitrović sa 13. Fakundo Kampaco je imao učinak od 8 poena i isto toliko asistencija. U listu strelaca upisali su se još Ognjen Dobrić (8), Hasan Martin (8), Luka Vildoza (8), Branko Lazić (6), Stefan Lazarević (5), Stefan Marković (5), Ben Bentil (4) i Nikola Ivanović (3).

U poraženom taboru istakao se Luka Božić sa 18 pogodaka, dok je Marko Ramljak postigao poen manje, jedini dvocifreni bili su još Dario Drežnjak i Arijan Lakić koji su brojali do 11.

U polufinalu ćemo gledati klub koji prvi stigne do dve pobede. Protivnik u narednoj fazi će biti Budućnost koja je savladala Megu sa 2:0 u seriji.

Crvena-zvezda je veliki favorit u ovoj seriji, a mi verujemo da će večeras upisati još jednu rutinsku pobedu.

NAŠ TIP: H2 14,5 (kvota 1,86)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!