"PARNI VALJAK" PONOVO MELJE: Crno-bela garda sve bliža plej-ofu!

M.M.

02. 03. 2023. u 16:17 >> 16:17

U 26. kolu Evrolige košarkaši Partizana ugostiće Albu. Utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 21.00.

ПАРНИ ВАЉАК ПОНОВО МЕЉЕ: Црно-бела гарда све ближа плеј-офу!

FOTO: M. Vukadinović

Alba nema gde niže. Partizan nije mogao da izabere bolju priliku da se odlepi od Makabija i Baskonije, ali i da održi distancu u odnosu na Valensiju i Žalgiris koji večeras gostuje Barseloni, i pobedom pokuša da ostane na šestoj poziciji.

U dosadašnjim međusobnim susretima srpski predstavnik nema mnogo čime da se pohvali. 

Nisu igrali osam sezona u Evroligi, povratkom u sam krem evropske košarke, na samom startu doživeli su ubedljiv poraz i primili 100 poena od nemačkog šampiona, svesni su da sve to moraju da ostave iza sebe i da večeras u prepunoj "Štark areni" iskoriste sve prednosti koje nosi ova dvorana.

"Parni valjak" do kraja regularnog dela u Evropi nema više mečeva poput ovog u kojem će dobijati ulogu velikog favorita, a sigurni smo da Željko Obradović ne namerava da štedi svoje momke večeras i da neće dozvoliti da se bilo šta prepušta slučaju.

Rođeni Čačanin može da računa na gotovo sve svoje momke, a naročito na Lesora, u čijim je rukama "najteža lopta" jer ni on sam ne odustaje od trke za MVP nagradu najelitnijeg evropskog takmičenja.

Posle ovog meča, Partizan ide na megdan popularnom "Kinderu" i neće se vraćati kući, jer samo dva dana nakon toga ugostiće ih "manekeni" iz Milana, gde će se njihova turneja po Italiji završiti.

Verujemo da će se kao u prvoj utakmici igrati na veliki broj poseda. Obe ekipe vole brzu košarku u tranziciji te verujemo da će to pomoći da se granica poena prebaci.

NAŠ TIP: +168,5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave