LIVERPUL NEMA ŠTA DA TRAŽI: "Alviverde" dolaze na legendarni stadion po tri boda

O. M.

09. 05. 2024. u 12:14

PALMEIRAS gostuje Liverpulu iz Montevidea u četvrtom kolu Kopa libertadores. Utakmica se igra na legendarnom "Sentenariju" pošto stadion Liveprula "Belvedere" ne ispunjava uslove, sa kapacitetom od 7.000 gledalaca i lošom infrastrukturom.

ЛИВЕРПУЛ НЕМА ШТА ДА ТРАЖИ: Алвиверде долазе на легендарни стадион по три бода

Foto: Profimedia

Šampion Brazila je prvi na tabeli grupe F sa sedam bodova posle tri kola. U prvom krugu su pobedili na svom terenu sa 3:1, iako je Liverpul prvi poveo i to u trećem minutu.

Liverpul je trenutno na deobi drugog i trećeg mesta sa četiri boda i izglednim šansama da takmičenje nastavi ili u drugom krugu Libertadoresa ili da pređe u Kopa sudamerikana.

Liverpulu koji brani titulu trenutno ne cvetaju ruže u urugvajskoj Aperturi, ali je sistem takmičenja u ovoj zemlji takav da i dalje mogu da se nađu u borbi za titulu. Ako osvoje Klauzru naći će se automatski u polufinalu sa pobednikom Aperture.

Ipak, ekipa je daleko od forme koju je prikazivala pod vođstvom nekadašnjeg trenera koji je Horhea Bave koji je 2021. godine direktno sa terena skinuvši golmanske rukavice preuzeo klub i vodio ga do slave dve godine kasnije. On je u decembru podneo ostavku i prešao u meksički Leon.

Palmeiras je posle pet kola šesti u brazilskoj Seriji A, a od početka godine izgubili su samo dve utakmice, od internacionala u Seriji A i od Santosa u prvoj utakmici finala Pauliste, ali su to u revanšu nadoknadili.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!