KOŠMARNA SEZONA SE NASTAVLJA? Gosti su ostvarili samo jednu pobedu na uvodnih 20 utakmica!

V.M.

09. 05. 2024. u 10:06

U 22. kolu egipatske Premijer lige gledaćemo obračun dva tima koja se ne nalaze u dobrim formama kada El Ismaili bude dočekao El Dahleju (15.00).

КОШМАРНА СЕЗОНА СЕ НАСТАВЉА? Гости су остварили само једну победу на уводних 20 утакмица!

Foto Profimedia

Obe ekipe se nalaze u padu forme, ali za gosta se može reći da je to slučaj od samog starta sezone jer je na 20 odigranih utakmica ostvario samo jednu pobedu, pa i ne čudi što je sa 11 sakupljenih bodova zacementiran za dno tabele.

Ubedljivo najveći problem Dahleje je postizanje golova, samo su sedam puta tresli mrežu do sada i ukoliko ne pronađu način da postanu znatno efikasniji, očekuje ih povratak u niži rang.

Sa druge strane, nakon mesec dana bez pobede Ismaili je konačno uspeo da osvoji tri boda u meču sa Farkom slavivši rezultatom 2:0.

Tim trijumfom domaćin se popeo na donekle sigurno 13. mesto i sada ima plus sedam u odnosu na Arab kontraktorse koji su prva ekipa ispod crte.

Ismaili je u dosadašnjem toku prvenstva sakupio 22 boda, a čak 14 od njih je osvojio pred svojim navijačima i danas ima odličnu priliku da poveća tu brojku jer mu na noge dolazi najgora ekipa Premijer lige.

Današnji rivali su se susreli dva puta ove sezone, u prvenstvu je viđen remi bez golova, dok je u kupu Dahleja slavila sa 1:0.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,38)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!