ALEKSANDAR MITROVIĆ POČEO DA TRENIRA: Da li će ga Žorž Žezus odmah ''baciti u vatru'' u polufinalu kupa?

V.M.

30. 04. 2024. u 08:35

AL Hilal i Al Itihad danas igraju polufinale King kupa, a glavna tema je popularni Mitrogol koji se vratio treninzima i pitanje je da li će odmah dobiti šansu na današnjem duelu koji se u igra u Džedi na ''King Abdulah sports sitiju'' od 20 časova.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ПОЧЕО ДА ТРЕНИРА: Да ли ће га Жорж Жезус одмах бацити у ватру у полуфиналу купа?

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Rekorder po broju golova u nacionalnom timu Aleksandar Mitrović vratio se na teren posle mesec dana pauze zbog povrede zadnje lože i odradio je trening sa ekipom Al Hilala.

Snimak magnetne rezonance pokazao je prvobitno da će Mitrović morati na pauzu od najmanje šest nedelja, međutim očigledno da je oporavak tekao bolje od očekivanog, pa je Srbin dobio dozvolu klupskih lekara da se priključi saigračima.

Iako se tek vratio na teren, teška je odluka pred Žoržom Žezusom i još se ne zna da li će uvrstiti u protokol na današnjem duelu protiv Al Itihada. Sigurno je da bi Mitrogol znatno pomogao ekipi, ali pitanje je u kakvom se fizičkom stanju nalazi, a uz to bi ''plavi'' talas napravio veliki rizik ako bi ranije nego što treba ubacio Mitrovića u vatru.

Što se tiče formi ekipa pred ovaj meč, Al Hilal je razočaravjuće eliminisan u polufinalu Lige šampiona od Al Aina, ali nakon toga se vratio na pobedničku stazu protiv Al Fateha i u završnici sezone će juriti osvajanje ''duple krune'' pošto je u prvenstvu debelo prvi sa plus devet u odnosu na Al Nasr od kojeg je odirao meč manje.

Sa druge strane, Al Itihad je branilac titule u Profesional ligi, ali ove sezone je baš podbacio, ni u jednom takmičenju ne igra približno dobro kao prošle godine i ima veoma lošu kampanju po svojim standardima.

Ono što vredi napomenuti je da su se današnji rivali sastali čak pet puta ove sezone i na svih pet utakmica slavio je ''plavi talas''.

NAŠ TIP: Al Itihad - Al Hilal 2 (kvota 1,42)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove