OBRAČUN BIVŠIH PRVOLIGAŠA: Bilo je golova na njihovom prvom ovosezonskom duelu

V.M.

26. 04. 2024. u 08:52

U okviru 31. kola nemačke Cvajte, fudbaleri Herte će na ''Olimpijskom stadionu'' u Berlinu dočekati Hanover (18:30).

ОБРАЧУН БИВШИХ ПРВОЛИГАША: Било је голова на њиховом првом овосезонском дуелу

Foto: Profimedia

Iako se ovi timovi nalaze u gornjem delu tabele, realno gledano nemaju šanse da se bore za plasman u viši rang i trebali bi opušteno igrati u završnici prvenstva. Nalaze se jedan do drugog na tabeli, Hanover je šesti, dok je Herta sedma, ali zaostaju velikih deset, odnosno jedanaest bodova za trećeplasiranom Fortunom i čudo bi trebalo da se desi da je preteknu jer su ostala da se odigraju još četiri kola.

Što se tiče forme uoči ovog meča, u boljoj se nalazi Herta koja je na proteklih pet utakmica upisala dve pobede uz isto toliko remija i poraz, dok je Hanover u tom periodu sakupio šest bodova.

Ono što je karatkeristično za goste ove sezone je da vole da igraju remije i čak 12 puta do sada su delili bodove, najviše od svih ekipa, dok se za domaćina može reći da se ''pretplatio'' na goleade o čemu najbolje svedoči njegova gol-razlika, 62:51.

U prvom delu sezone ovi timovi su odigrali veoma zanimljiv meč koji je završen rezultatom 2:2, a mi danas očekujemo sličnu utakmicu na ''Olimpijskom stadionu'' u Berlinu.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini