TRADICIONALNA GOLEADA: Mreže se redovno tresu kada igraju ovi timovi

V.M.

15. 04. 2024. u 10:45

U 34. kolu holandske Erstedivizije, Jong Ajaks će ugostiti Kambur (20.00).

ТРАДИЦИОНАЛНА ГОЛЕАДА: Мреже се редовно тресу када играју ови тимови

Foto Profimedia

Gosti u samoj završnici sezone pokušavaju da se domognu mesta koja vode u plej-of, trenutno su deseti sa 45 sakupljenih bodova, što je četiri manje od osmoplasiranog Mastrihta koji zauzima poslednje mesto koje vodi u doigravanje.

Kambur je veći deo kampanje bio u gornjem domu, ali u poslednje vreme je posrnuo, osvojio je samo deset bodova na poslednjih deset utakmica i zbog te loše forme je pao na tabeli.

Sa druge strane, Jong Ajaks standardno igra bez pritiska jer zbog prvog tima ne može da se plasira u Erediviziju, a ispadanja iz Erstedivizije nema.

Ono što je veoma zanimljivo kod domaćina je to da je prestao da igra remije, poslednji put je podelio plen još u januaru, a na poslednjih deset utakmica ostvario je četiri pobede uz šest poraza.

Što se tiče međusobnih duela, goleade su redovna pojava kada igraju ovi timovi, što smo i videli u prvom delu sezone kada je bilo 4:2 za Kambur, a generalno gledano na njihovih minulih pet obračuna viđen je čak 21 pogodak.

NAŠ TIP: GG&|1+ (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave